hogy kapok is tőlük pénzt azt még rájuk sem vagyok köteles szavazni
December, január, február, szinte nem is volt mínusz fok napközben.
emléxem január 6-án kecskeméten csavarogtunk a családdal a főtéren + 17 fokban vékony pulóverben. A legkeményebb idei tél a most március volt
Az OMSz szerint a március havi középhőmérséklet teljesen megeggyezik a januárival. vagyis amikor télnek kellett volna lenni sem volt tél, ha március és január közé egyenlőség jelet lehet tenni.
Talán ha novembertől március végéig 5 szőr lehetett mínusz 10 fok az is csak éjszakára. A vizek nálunk be sem fagytak max 3 napra azok is csak annyira, ha lenne kutyám rá se mertem volna engedni
Melyik szokatlanul hideg télre gondol Viktor???
Ha lejár a garancia és baja van egy háztartási eszköznek érzékeny búcsút kell tőle venni
Én még marha próbálkoztam, amikor a 7 éves mosógépünk megadta magát.
Kb. lehetett akkor 60 pár ezer forint a mosógép. Az asszony mondta valami baja van. Kihítam egy szakit, 10-12 ezerért megcsinálta, úgy számolgattam az még belefér a vételárhoz képest 7 év használat után. eltelt fél év ésmit valami elb@szódott rajta
Szerelő jön, mondja ilyen-olyan panel, szereléssel együtt 35 ezer lenne.
Odaadtam neki a kiszállási díjat és érzékeny búcsút intettünk egymásnak.
Ha biztos lettem volna, hogy még 7 évet kibír megcsináltatom, de mondogatta, hogy itt is ott is kezdi már megadni benne magát valami
Ha nem így lenne, meghalna a gazdaság.
Édesanyám szeretett volna már egy újjat mert azok nagyobbak és olyan jól néznek ki.
Nem mindenkit zavar működő 30 éves technika a házában
a másodiknál meg muszály cserélni, vagy nincs
Ez mozgatja a gazdaságot. ebből a pénzből alkalmaz, fizet bért, adókat, és realizál hasznot
Így mükidik a társadalmunk
persz attól függ, hogy az alpok melyik része
Átlag európai egyedül autózik egy 5 személyes autóval. Ha mindenki úgy közlekedne mint a videón akkor azt sem tudnánk mi az a környezetszennyezés
ha hozzá tudsz a témához szolni érdemben akkor tedd,
persze könnyen előfordul, hogy én vagyok a hülye még ezt is elfogadom