én jártam elsősegély tanfolyamra még a kismotor jogsi megszerzésekor 89-ben
Nos ez az életmentés tipikus esete amikor ketten élesztenek újra
Egyik fújja a másik szívja, így van meg a körforgás
zsóti a f@szba nem mész mán el locsolkodni a kis himbi-limbiddel, azt beakaszthacc egy öreg, kövér, rusnya ápolatlan cigányasszonynak. De rakott szoknya legyen ám rajta
ez a lenkei azért volt párszor bírságolva mert nem egyszer valótlan dolgokat állított
de lehet csak a gyógyszer maffia miatt volt...
c vitamint borászati boltban kell venni 1 kg kb 4 ezer az sokáig jó télen azt issza nálunk mindenki
" 6-8000 gram c-vitaminra " nem kg-ot írtam
Igaz, hogy elbasztam mert nem gram, hanem gramm, de nézzétek el nekem, mert 10 újjal gyorsan írok, aztán az ilyen hibák nálam előferdülnek, nem azért mert nem tudom,hogyan helyes A másik meg az, hogy explólert használok az meg nem javít mint a fájerfoksz ami aláhúzogatja pirossal a hibákat. Bár egy 4000 karakteres szóömleny után kicsi esélyét látnám annak, hogy visszajavítgassam a hibáim.
Akkor nekem 3 liter lenne Ahhoz a mennyiséghez le kellene fogjatok, hogy belémöntsétek. Egyszerűen nem tudok nagy mennyiségeket meginni pláne egyszerre nem
Azt, hogy épp mennyi egy ember folyadékszükséglete az rengeteg mindenen múlik ez a 0,4 es szorzó szerintem nagyon leegyszerűsített.
Egyforma súlyú embernek nem ugyanannyi a folyadékszükséglete, ha mondjuk az egyik ül a szobájában a számítógép előtt és egész álló nap a sportmotor fórum vicc topic-jába hülyeségeket írogat, mint annak aki 42 fokos hőségben a kőbányában csákánnyal fejti a követ napi 14 órában
nagyon jó a c vitamin, de én akkor sem eszem 6-8 kg-t naponta a lenkei csomagot egyszer vettem meg anyámnak sok évvel ezelőtt, és uazt a patikából feléért-harmadáért össze lehetett rakni...
Nos ez az életmentés tipikus esete amikor ketten élesztenek újra
Egyik fújja a másik szívja, így van meg a körforgás
jól emlékeztem
régebben a zsákból kimért olcsóbb volt kb 2-2,5 ezer de most kb 100 forinttal olcsóbb a zsákos
ha megfázós korszak van akkor többet
vesekő lehet tőle, de úgy is kijön ami nem kell
de lehet csak a gyógyszer maffia miatt volt...
c vitamint borászati boltban kell venni 1 kg kb 4 ezer az sokáig jó télen azt issza nálunk mindenki
de vegyétek le rólam nyugodtan a keresztvizet
(de azért ne haragudj meg, ha 6-8000 gramm, szerintem pont 6-8 kg
Igaz, hogy elbasztam mert nem gram, hanem gramm, de nézzétek el nekem, mert 10 újjal gyorsan írok, aztán az ilyen hibák nálam előferdülnek, nem azért mert nem tudom,hogyan helyes
Azt, hogy épp mennyi egy ember folyadékszükséglete az rengeteg mindenen múlik
Egyforma súlyú embernek nem ugyanannyi a folyadékszükséglete, ha mondjuk az egyik ül a szobájában a számítógép előtt és egész álló nap a sportmotor fórum vicc topic-jába hülyeségeket írogat, mint annak aki 42 fokos hőségben a kőbányában csákánnyal fejti a követ napi 14 órában