irány kífelé dolgozni(pénzt behajtani) Volt aki tudott ezzel azonosulni, volt aki nem
Sokaknak annál a munkanélküléségi rátánál nem volt választása, vagy szemenköpte magát vagy leszerelt azt lehet nem volt munkája fél akár egy évre
Nagy felháborodást kelltett ez, oknyomozó riporterek mentek basztatni a ponyva alatt megbújó, traktorról, utánfutóról, trabantkombiból kamerázó rendőrt és nekik szegeszték a kérdést, hogy erre a gyalázatra ki adott nekik utasítást.
Ekkor el kezdett szolidulni ismét egy kicsit a dolog és a rendőrség nyílvánosan bejelentette, hogy felhagy azzal a gyakorlatával,hogy tiltott helyekről és lesből mérje a sebességet. Na ehhez még meg kellett azért érniük, mert gyakran hajnal 3 órakor ahol egy lélek sem járt már egy kisváros főutján a belterületi részen kamerázgattak óránként 1 db 70-el közlekedő veszélyt senkire nem jelentő autósokat.
Aztán néhány évre visszatért a régi rend(ideig-óráig) Aztán megerősítették az előző álláspontjukat majd azzal egészítették ki, hogy viszont elő fog fordulni, hogy útépítéseknél sebesség ellenőrzést fognak tartani. Érted
Ott ahol 30-as tábla van 5 km-eren keresztül elhagyatott munkagépek, mert alig látok valakit ilyen helyen dolgozni. Hát tényleg nagyon jó
Az, hogy te megdöglesz a közúton vagy sem hidd el a családodon kívűl senki mást nem érdekel. Szeretett kormányunkat biztosan nem
Látszik, hogy nem nézel m1-et meg nem hallgatsz Kossuth-ot sem, ott napi rendszerességgel óránként elmondják, hogy mennyivel jobban élünk és milyen jó is nekünk
És tulajdonképpen ez a cél.
Legtöbbször már meg sem álltam, hanem csak lelassítottam, és a már előre kikészített tízest, vagy húszast az ablakon kinyujtva odaadtam! Így feleannyival megúsztam! Sokkal egyszerűbb volt mint végigjátszani a műsort! Volt olyan, hogy száz márkát kértek, vagy bevisznek a kapitányságra! Azok nem szabadkaiak voltak! Mondtam, hogy vigyenek! Kábé egy kilométer után megálltunk, hogy nyolcvan márka ,és nem visznek be! Aztán még kétszer ezt eljátszották, végül harminc márkában egyeztünk ki!
Tisztában voltam vele,hogy nem visznek be, mert abból nekik nincs pénz,és lejár a szolgálati idejük, és ha velem elbasszák az időt akkor még kevesebb autóst tudnak lehúzni zsebbe!