nekem nem lenne nehéz eljhátszani a hülyét
Akár milyen nyílvánvaló is lenne,hogy hazudok, belőlem nem szednék ki az igazságot.
Szépen benyelik ezeket azt bekussolnak.
soxor van hogy 300 dollár helyett csak 3 dollár meg ilyesmi. Azonnal foglalja a rendszer és annyiért kötelesek eladni. Ezek meg üzérkednek a jegyekkel.
Semmit nem tudnak ellene tenni. kb. egy éve volt egy jó órás műsor erről a rádióban. 2 fiatal srác kezdett erre rájönni és tudatosan vizslatták a honlapokat. Előszőr arra használták a fillérekből vásárolt repjegyeket,hogy saját maguk utazgassanak. 1 év alatt kb. a világ minden pontjára eljutottak utazásonként kb. egy pesti vonaljegy árából
Aztán megkeresték őket a "cégtől" és tettek egy ajhjánlatot rendszeres jövedelem ellenében, hogy hagyjanak fel ezzel. Végül is nem tudom,hogy sikerült e megalkudni-e vagy sem
Bár biztos van az a pénz
A nyomozók ráijesztenek a delikvensre
ha valaki nem olyan dörzsőlt mint én akkor elkezdi szánni-bánni
meg bocsánatot kérni
meggyőzően nem érteném ezt az egészet
De hát most mi,
mindíg elfogaták a kártyát sosem volt semmi probléma a kifizetéssel
Nem vagyok én 10 kopasz csillagjós aki számolja ezt egy gépen
Nem is gondolnám hogy ez nekem dolgom lenne.
Jó hogy nem már azért akarnak engem megbüntetni mert a másik fél hibázott,
na jó nézünk már ki
Én pl. az életben nem vettem volna észre
Ő minden bizonnyal észrevette és tudatosan költött róla többet. buszsöförként kereshet 2-3 kilót talán az egy év alatt elpattintott szűk 8 milla már feltűnő
Ezért nem hozhat elmarasztaló ítéletet.
Azért mert nem jó számtanból a buszsöfőr még nem bűnöző
milliárdos keretek vannak erre elkülönítve.
A hekkelések által elsíbolt pénzt minden esetben benyeli.
Ki a fasz tartaná ott a pénzét amikor kiderülne,hogy ismeretlenek csapolják az ügyfelek bankszámláját a bank meg csak széttárja a karját, hogy nahát
Ő szólt, hogy kb. egy éve rendszeresen fix összeg utalódik el a számlámról végül is mit tudok róla. Aztán bementem a bankosomhoz, mondtam, hogy az évilágon semmit
kaptam új kártyát új kódot meg visszaírták rá a kb. új autó árát
- a lényeg, hogy nem ő
itt csak erre utaltam...
Hogy mennyi ment el hülyeségre? Én azt az elköltés pillanatában tudom,
később meg minek rágódjak rajta? Attól kevesebb lesz?
a fickó lenyúl 8 millát, elkapják, ráverik, nem fizet... erre pénzbüntetésre ítélik
A bank egyébként általában benyeli a hasonló eseteket, a pénznél többet árt nekik a PR kár, főleg hitelkártya esetében.
Egyszer lennél becsületes megtaláló, soha vissza nem adnád a pénzt