Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kényelem a csend és a menetteljesítmény miatt. (kezeit széttáró)
Nekem a megbizhatóságot pont, hogy nem a régi jelenti.
Az eddigiekkel nem volt gondom sose.
Azért rühellem, mert vannak igényeim amiket nékely technikában hamarabb vagy egyáltalán megtalálom. De persze vannak emberek akiket ez annyira hidegen hagy, higy csak mozogjon az autó akkor már jó. Egyik cimbim 30 éves suzuki swiftjéből ki nem tudnád tenni egy ujabba se nem hohy ujba, pedig az ajtók.nem mindig záródnak, kipuffot már vagy 5ször heggesztgették, egy komolyabb rendőr a rendszámot levenné róla de neki az a megfelelő mert ahkva kell elviszi. Szóval vannak ebbe szintek, és mimdenki meg tudja magyarázni miért jó neki egy régi autó.
Mondjuk neked volt minimum 6 szomszedod es a legtöbbet rühellted.🤔😀
Miért kéne rühellni?Mivel elvisz mindenhova pont hogy szeretni kell.Csak nézd a pipi autóját meg az enyémet,melyik a szerethetőbb az ő 4évese ami valahol darabokban áll,vagy az enyém amiben van 370ezer km,de most beleülök és oda megyek ahova akarok,időről időre felvetődik hogy cserélni kéne,aztán mindig rájövök hogy miért is kéne,mert már öreg?Nekem fontosabb a megbízhatóság.
😅
Nekünk csak ezért kellett mindig az új, eddig 6 új járművünk volt és csak a szomszédok miatt lettek, volt, hogy ki-be tolatgattunk a kapun néha dudálva, hogy minél többen lássák, hallják.
Visszakérdezek. Akkor a régi azért kell, hogy egy bizonyos rétegnek megfeleljek,aki nem teheti meg vagy akit hidegen hagy a technika?
És akkor úgy ülők be az autóba hogy de hátben ilyet nem akartam és igazából rühellem de elvisz ahivá kell.
A vasaló swift 16 évig volt meg, számomra eladáskor derült ki, hogy az asszony végig fizette a casco-t igaz az utolsó években havi 2500huf volt, de azért meglepett, 1 szélvédőcsere volt 14 éves korában........ha így nézzük nem érte meg, de valamiért sosem bántam ahogy a mostaninál sem a casco-t. A garral már másképp vagyok főleg pipi esetét olvasva, de a mostani clio-nál végig vittük eddig, jövőre már lejár a gar így biztos nem visszük többet és az ügyfélkezelésük miatt sem mennénk oda többet.
Igazából minden autón volt a két jelenlegit kivéve szélvédú csere. Ez alapján nem pozitiv ugyan de nem is sokszáezres a minusz. Ellenben ez olyan mint a villámcsapás, vagyesz vagy nem. A mostani drágább autóra is az éves casco 216 ezer. Ettől minden többe kerül ha véletlenül mégis csak sérül. Én meg nem vállalom be ennek kockázatát mert ha baj beüt akkor nem mondhatom hohy de hát alig volt esélye. Ugyanezt mondom a lakásbiztositásra is, bár nekem nincs 150 milliós házam ez alapján arra is tök felesleges lenne fizetnem.
Én biztonsági játékos vagyok, nem szeretek nagyban kockáztatni.
Na igen,de akkor minek az új?A szomszédnak mutogatni?
Te megnézted valaha a mérleget hogy hol tartasz a cascoval?
az sincs kizárva, hogy veszek egy olyat is tartaléknak 😅 Sajnos olyan időket élünk, hogy egy új autó mellé kell egy megbízható is a múlt évezredből 🤣
Ez a megfogalmazás helytálló
Az elején 80körül az utolsó évben 110 körül. De azért olajat ezt azt akkor is kéne cserélni ha nem márkaszerviz cseréli, ha más maszek akkor nem sokat sporoltam volna - vagy épp semmit, ha magamnak akkor mondjuk fele.
Vedd meg azt a 15éves hiace-t,az még autó lesz 20év múlva is.
gondolom még lesz új autóm 50 éves vagyok ha nagyon nem szól közbe semmi akár 15 -20 évet még vezetek(kezeit széttáró)
Hát.....most számolgatom 150ezret raktam idáig az alhambrába és még soha sehol nem hagyott ott,és lassan 20éves.Ez a 20 éves csodával több km-t tettem meg problémamentesen mint te a 0 km-es autóval.
Na mondjuk ezek bruttó árak nettósítva kell érteni mert az áfa jóváíródik(meghajlós)
az rég vót(legyintős) kawa röhögött ki engem, hogy neki 100 ezer sose volt a számlája 😅 Aztán megjött az új ford utána már nem írt ilyet 😅
Onnan indult, hogy fél milla üregvédelem 😆
na mondom én neked szóval 150 ezer volt a legkisebb számlám 253 a legnagyobb. Ebbe már raktak 1 liter fap adalékot amit 40 ezerrel számoltak és 22-ért találtam a neten 😅
4 hajeszomra 29 év alatt felét sem költöttem mint ennek most a kipufogójára fogok 🤣
De már most hülye vagy,azt írod "következő új autó"Nem tanulsz,végülis csak 1milliót fizetsz a garanciás autód javítására.......
értelek. Ha tudtam volna, hogy eldőlök előtte leülök. A következő új autónál okosabb leszek(kezeit széttáró) Kaszkóra azért kifizetek évi kb. 1 kilót. Mert ha ellopják valamit csak adnak cserébe (kezeit széttáró) Mondjuk eddig autókárra egész jól megfizettek eddig azt nem hagynám el(kezeit széttáró)
hát engem nem kényeztetnek így el. Kb. szarnak rám ezek nem cserélnek ki semmit ingyen leszarják a garanciát.
Akinek fizetett a casco egy szemmel látható összeget, az a vélemény egyik oldalán van. Akinek nem fizetett még, vagy eddig megúszta (mint én), az meg a másik. A kettő közöttin közös halmazban meg elég kevesen vannak.