Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a tippet !

Én azt mondom előbb mérjük fel hogy mennyien jönnénk, aztán nézzünk egy időpontot ami mindenkinek jó, aztán beszélhetünk a helyszínről. Pár típustalálkozó szervezésében már van tapasztalatom így tudom hogy nem egyszerű összehozni egy ilyet. Én szívem szerint egy komolyabb dolgot hoznék össze a rokon típusok (az XJ és az XJR) bevonásával így már összejöhetne valahol egy kb. 15-20 fős társaság.
Augusztus 19 re lehetne összehozni talit Csongrádra , tudnék mindenben segíteni ,akkor van városunkban bor ünnep ingyenes programokkal , akit esetleg érdekel ,valamint 2_3 órás túrát szerveznének a helyi borászatok megtekintésére kb 30 km és kör . Budapesttől 120 km re vagyunk ,Szeged fölött 50 km re . Ha van affinitás további részleteket is mondok .
3M zöldkupakos. Decire adják autós festék boltban. kb 1100-1300 ft.
Jaa, hallottam már, mennyire hatásos ?
Fogkrém ! Csodákra képes ! Nem vicc ! :)
Szép gép ! Csak pénzem nincs.... :(
Jó volna másodiknak ! A családom úgyis motoros... :) Még az asszony is ! :)
Sziasztok ! Ha érdekel valakit a csoportból , vagy ismerőse keresne Yamaha FJ 1100 -as motort, itt a hirdetés : http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ha ennyien szeretnénk akkor idén biztosan összehozunk valamit.

Az elülső indexbúrák elmattulásával lehet kezdeni valamit ? Van Ebayen de horror áron a két darab műanyag...
Sziasztok!Én is örülnék egyFJ találkozónak,mert legalább nagyjából meg tudnánk,hogy kb mennyi FJ van.Én tavaly óta vagyok FJ tulajdonos(de 36 éve motorozok)és szeretnék FJ tulajdonosokkal meg ismerkedni,közös motorozásokat szervezni.Pest megyében lakom.Széles útat!
Köszönöm a szives hozzászólásotokat!
..és ha magamból indulok ki ami mostanában 2-3000km/év akkor tényleg sok lehet a hibernált motor is :).
Szerintem a száz is csak nagyon szerény becslés. A fórumozás alapján nem lehet megbecsülni, de nem ritka az utakon még.
Én is max 50-re tippelnék, de ez csak egy szám.
Például egy találkozó szempontjából nem az a lényeg hogy mennyien jövünk össze hanem hogy hogy viselkednek az ott lévők. Van olyan FJ tulaj akivel nem szívesen találkoznék még egyszer az életben. Ebből a konkrétan két emberből az egyik már nem FJ-zik, a másik meg már nem fórumozik, de jobb is így. Nekünk legalábbis.
max 50 de a motorok száma picivel több lehet.van pár darab ami hibernálva várja a jobb sorsát.persze csak tippelek
Sziasztok. Mit tippeltek, hany FJ közlekedik magyarországon magyar rendszámmal az utakon még. Figyelembe véve, hogy nem minden FJ-tulajdonos fórumozik.
Szerintem 30-nál nem több. Szerintetek?
Köszönöm szépen ,megoldva ☺
Yamaha szervizekben általában van vagy 1-3 munkanap alatt meghozatják. Magyar weboldalról ne rendelj ha nagyon sürgős mert szinte mindegyiknél 1 hét mire megszülik. A 90%-uk ugyanis német raktárakból hozatja a cuccait.
Talira ☺☺☺
Falura mennék én is
Sziasztok ☺ fékbetét első sürgősen kellene ,hol kinél próbáljam ? Hétvégén mennék motorozni tanulni Zsámbékra
Tervben van !
Lesz FJ találkozó idén ? Én benne lennék ! Megoszhatnánk tapasztalatainkat, megcsodálhatnánk egymás vasát, és összehozzná a társaságot !!! :D
Itt minden le van írva a témáról igaz angolul :http://www.fjowners.com/index....
Az enyémen is voltak érdekes dolgok, 6 évbe meg kb. 700.000 Ft.-ba került mire rendbe raktam, dehát nekem ez az FJ kellett semmi más.
Nálam is ragasztott. Csak rossz szögben. Ez és més kismilió módosítás van rajta amit az előző tulaj csinált rajta ( müszerfal összes ledje levágása, újságpapír tömítés, behegesztett csavar...stb). Még gumi kell, szeretném a benzinszint jeladót megcsinálni,hogy teljes legyen a gép. Nyáron Transfogarasra mennék vele. Ne ott adja be az unalmast. Problémás lenne onnan haza tolni. :)