Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit mondottál volt. Lenyomtam hátsófelét, kormányt ütközésig balra-jobbra, és mindkét kezemen éreztem valami morgásos balhét. A másik, hogy érezhetően kotyog fékezésnél, kátyúknál.
Mit csinál pontosan??? Mi a jelenség??
Krisz!

A jelenségekből arra következtetek hogy kormánycsapágy Na de fél év után már előjön?
Tényleg sokkal szebb lett. A hátsó villa masszívabbnak tűnik, de kisebb lett szélvédelem.
Ez kisebb plexi. Új az első sárvédő, és a hátsó lábtartó konzol is.
sokkal szebb lett az idomos!!! határozottan jót tett neki a ráncfelvarrás. a műszerfal is állat, analóg fordulatszámmérő, és elérhető gombok sztár!!
Semmi gond, majd viszem olajcserére a vasamat...
Köszi a segitséget, itt is látszik, hogy nem vagyok egy PC guru
Ja nem, hátsó villa, féknyergek.
Dzsááá, Az FZ6 fejét átalakították, megkapta az FZ1 műszereit is, de fokozatkijelző ebben sincs.

Egyébként meg csak a külseje tűnik ráncfelvarrottnak, ennyi.
Erre gondoltál?
ez nem jött össze
2007-es Yamaha modelleklink
Szia Vitya!

Megkérdeztem Neked a Thunder árát. 141.900,-. Van is egy nekik, amit meg tudsz nézni (vagy akár venni) élőben. Ha érdekel szólj, és megadom a telszámot az illetékeshez.

Üdv

Zsu
Nekem Leo dobom van és sztem nagyon szépen szól. Meg van alsó spoilerem is!
En kertem ajanlatokat emailben az elmult honapban sok helyrol, ime amit tudok:
-Martin 88e (Martin bacsitol:)
-Finster 115e (Finster bacsitol)
-LeoVince 105e (yamaha vac, ha forumos vagy ennyire engedik le aszonta:), de pardiban is 108e)
-Micron 130e (kawasaki szalon)
-Akrapovic 155e (nem emlekszem, aszem melyik shopban)
-Yoshimura 220e (ez aszem dragbikeshop.hu)

Mindegyik fz6-fz6s re 2004tol, osszekotovel.
Már csak 90 hozzászólás a 3000.-ig.
Ez sem rossz.............
kilónegyven-ötven körül ha jól eml..
Uh, ez tényleg jól náz ki

Áráról tudsz valamit?
mennyi lehet vajon a Thunder?

A Finstert most néztem : "http://www.finsterkipufogo.hu/" 115.000Ft
Dzsááá, mi ez a kályhacső?
A két esélyes.
megvan, ez az
thunder vagy mi a fittyfene, amit az uradék forgalmaznak, az a szívem csücske (kinézetre) fz6-on, jut eszembe.. asszem vmi spanypol cucc

ne lepd meg a kicsikét, hanem főzz minden este vacsorát, meg engedd el a pasidat sörözni/borozni/pálinkázni, és ha nagyon elégedett lesz veled, majd meglepi ő a kis drágát
Én Finstert hallotam, nekem nem tetszet a hangja, de legalább jó drága.

Lehet, hogy karácsonyra én is meglepem a gépem egy új kipuval. Mert megérdemli a kis drága.