Amit mondottál volt. Lenyomtam hátsófelét, kormányt ütközésig balra-jobbra, és mindkét kezemen éreztem valami morgásos balhét. A másik, hogy érezhetően kotyog fékezésnél, kátyúknál.
Tényleg sokkal szebb lett. A hátsó villa masszívabbnak tűnik, de kisebb lett szélvédelem.
Ez kisebb plexi. Új az első sárvédő, és a hátsó lábtartó konzol is.
Megkérdeztem Neked a Thunder árát. 141.900,-. Van is egy nekik, amit meg tudsz nézni (vagy akár venni) élőben. Ha érdekel szólj, és megadom a telszámot az illetékeshez.
En kertem ajanlatokat emailben az elmult honapban sok helyrol, ime amit tudok:
-Martin 88e (Martin bacsitol:)
-Finster 115e (Finster bacsitol)
-LeoVince 105e (yamaha vac, ha forumos vagy ennyire engedik le aszonta:), de pardiban is 108e)
-Micron 130e (kawasaki szalon)
-Akrapovic 155e (nem emlekszem, aszem melyik shopban)
-Yoshimura 220e (ez aszem dragbikeshop.hu)
thunder vagy mi a fittyfene, amit az uradék forgalmaznak, az a szívem csücske (kinézetre) fz6-on, jut eszembe.. asszem vmi spanypol cucc
ne lepd meg a kicsikét, hanem főzz minden este vacsorát, meg engedd el a pasidat sörözni/borozni/pálinkázni, és ha nagyon elégedett lesz veled, majd meglepi ő a kis drágát
A jelenségekből arra következtetek hogy kormánycsapágy
Ez kisebb plexi. Új az első sárvédő, és a hátsó lábtartó konzol is.
Egyébként meg csak a külseje tűnik ráncfelvarrottnak, ennyi.
Megkérdeztem Neked a Thunder árát. 141.900,-. Van is egy nekik, amit meg tudsz nézni (vagy akár venni) élőben. Ha érdekel szólj, és megadom a telszámot az illetékeshez.
Üdv
Zsu
-Martin 88e (Martin bacsitol:)
-Finster 115e (Finster bacsitol)
-LeoVince 105e (yamaha vac, ha forumos vagy ennyire engedik le aszonta:), de pardiban is 108e)
-Micron 130e (kawasaki szalon)
-Akrapovic 155e (nem emlekszem, aszem melyik shopban)
-Yoshimura 220e (ez aszem dragbikeshop.hu)
Mindegyik fz6-fz6s re 2004tol, osszekotovel.
Áráról tudsz valamit?
A Finstert most néztem : "http://www.finsterkipufogo.hu/" 115.000Ft
ne lepd meg a kicsikét, hanem főzz minden este vacsorát, meg engedd el a pasidat sörözni/borozni/pálinkázni, és ha nagyon elégedett lesz veled, majd meglepi ő a kis drágát
Lehet, hogy karácsonyra én is meglepem a gépem egy új kipuval.