Kezdesz úgy gondolkodni, mint egy nyugger
Faszparaszt autós van tökmindegy miben ül aki gyorsulgat meg szabálytalankodik, és vannak akik normálisan közlekednek. A napokban előlem egy AMG Mercedes húzódott le (pedig nincs tekintélyem jármüvel mentem
)nem akart agresszívan 70 el menni belső sávban a Szentendrei úton. Igazán azzal az EMBERREL van (komoly) baj aki azt hiszi hogy beül egy BMW-be és attól lesz tekintélye közlekedhet szabálytalanul. Ha mindenki betartja a szabályokat értelmét veszti ez a baromság amit írsz hogy nagy autó meg kisautó letolja meg gyorsulgat attól lesz menő meg tekintélyes...
Erős motor, jó fék, csend, útfekvés, és tömött buxa a bírságra - azzal a vassal esetleg olyan helyen is elmegy pl., ahol neked eszedbe sem jutna... és ezt a legtöbb ember ÍGY gondolja róla.
pedig egy tuningolt 1.9TDI a legtöbb forgalomban lévő átlagos autónál jobban lép - és mégse.
, másik alkalommal a golfom hátsó lökhárítóját törte oldalról egy piroson átjövő splash. Az utóbbi óta minden kereszteződésben körülnézek amikor zöldön megyek át...
az is valami
A motor bejáródik, csökken a súrlódása, a kasztni meg egyre könnyebb lesz
ott nekem is fontos a biztonság (meg ugye a BMW tekintélye
) (elmúlt 2 napban mentem 550-et, szerdán megint megyek Pécsre, aztán haza is, és csak tegnap láttam egy csomó barmot az utakon
)
Különben a másik után menni könnyű... aki elöl van, nézi a GPS-t, az utat, a forgalmat, a sebességhatárt, a tükröt (hol vannak a többiek, akik 200 m-re lemaradtak) meg közben azé' kicsit a tájat is
Igen, jól gondolja, többre képes a forgalomban, mint te. Szándékosan nem tartod fel - egyszerűen CSAK FELTARTOD, mert ő jobban menne, ha nem lennél előtte, sorban menve még 4 hasonló elvűvel - mert 4-5 egymás mögött vonatozó autót sokkal nehezebb megelőzni, mint egyet.
Na de ne bosszantsatok má' ezzel a hülyeséggel!
Ui: lehet, nekem VAN pszichés zavarom - de biztosan nem a BMW-től