Sziasztok,
Pénteken megvettem életem első új motorját(MT-09 ;) ),és emiatt el kellett adnom a 2008-as Fazeremet. Mivel a vevő gyári alkatrészekkel akarta a otort ezért egy csomó dolog megmaradt amit már én raktam fel. Ha esetleg valakit érdekel hívjon bátran(tudok képeket is küldeni)Ami megmaradt ( 4 DB LED index(2db-hoz toldó is van), hátsó LED lámpa beépített indexel, fényváltó relé az LED-hez,Magazi tükör 2 db , MRA sötétített plexi, 1-1 db fekete állítható fék és kuplungkar,Yoshimura slip tri-oval dob+db killer(4e km van benne tavalyi szezonban volt a motoromon, rendszám tábla tartó(ülés alatti)
Nagy Kalman 06301903797
helyi menő csávó különben az, Árpádtető, úgy rémlik - ahol volt jópár éve az a halálos motoros baleset, hogy frontálisan találkoztak az ívben
kb. 3 éve jártam arra.
Orfűn találkoztam vele,váltottunk pár szót egymással. Meglepődtem rajta,hogy most nem volt lekezelő,mint szokott. Egyébként nem tudom lenyomni,mert megy mint a bolond! Én beszari vagyok hozzá képest,Ő a motort sokkal jobban nyomja. A gépem még bírná,csak én nem merem.
Purci komáddal találkoztam a 7en, ő vénségére egy ZX6 Kawát vett, szép jószág. Ők oda Pécs fölé a kanyargósra járnak (nem tudom a nevét, de oda jár az összes HMCS) ott lenyomhatod az ezressel!
Majd tesztelem fektisztitoval
Ezért nem szeretek matatni, mindig találok valamit
Pénteken megvettem életem első új motorját(MT-09 ;) ),és emiatt el kellett adnom a 2008-as Fazeremet. Mivel a vevő gyári alkatrészekkel akarta a otort ezért egy csomó dolog megmaradt amit már én raktam fel. Ha esetleg valakit érdekel hívjon bátran(tudok képeket is küldeni)Ami megmaradt ( 4 DB LED index(2db-hoz toldó is van), hátsó LED lámpa beépített indexel, fényváltó relé az LED-hez,Magazi tükör 2 db , MRA sötétített plexi, 1-1 db fekete állítható fék és kuplungkar,Yoshimura slip tri-oval dob+db killer(4e km van benne tavalyi szezonban volt a motoromon, rendszám tábla tartó(ülés alatti)
Nagy Kalman 06301903797
Itt.
http://onroad.hu/2018/06/30/ezt-csinald-meg-egyedul-orult-modon-fold-korul/
kb. 3 éve jártam arra.
De nagyon jó motor!