Biztos vagyok benne, hogy egy enyhén kanyargós úton sem tudnál a 600-assal full powerrel végigmenni - és ez nem is szégyen, hisz kevesen tudnak, és azok nem a közúton tanulták meg jutyúbról
Autópályán húzni? A 600 is lazán megy 200 fölé, onnan meg már elég kényelmetlen a további, és ritkán alkalmas.
mert az olyan teljesítmény, hogy nem tűri a hibákat. Persze ha 1500-on akarsz gurulászni...
Legalább néha... Gondolom, emléxel, hogy Erdélyben a 125-ös robesszel folyamatosan jött a csóka velünk...
Nézem fészbúkon a sok motoros csoportot, hogy gurulna erre, meg arra, max 120, és hasonlók, a képen meg egy 800-1300-as túra vagy supersport.... Jajjj... elméletileg a pályán 160-180-at (mennék, ha lehetne), városban 70-80 (megfelelő táblánál, ha a közeg is olvasná), kanyarban meg ahogy érzem (nem, még nem szikrázik a lábtartó, de igyekszem
)
) Nem lennék akkora arc, hogy azt mondom, hogy tudom azt, amit az FZR 600, a közelébe sem vagyok. De az tény, hogy egyre többször húzom koppig. Persze, még lenne hova visszapakolni, de 120-nál már hármat kell lefelé, 100 alatt meg négyet - és az lassulásban, gyorsulásban is elég drasztikus, és egyszerűen sajnálom a motort. Ott már elég nagyokat is csattan leváltáskor, és nem is esik jól 100%-on használni.
Kimotorozta az ötszázast? Nem. Kell neki nagyobb? Igen. És ehhez nem kell túrázni a városban is így van. Teljesen másképp viselkedik egy kisebb és egy nagyobb motor 40km/h és 100 Km/h között. Nem kell kettőt hármat kapcsolgatni hanem egyet se. A 750 és az 1000 között nincs nagy különbség de sokkal jobb az 1000-el motorozni a városban is és túrázni is. Nekem elhiheted próbáltam mindkettőt.
És nem motoroztam ki egyiket se. Mert nem kimotorozni kell hanem közlekedni vele.
aztán robogózol vele, mert valójában félsz tőle (az a jobbik eset ha legalább magadnak beismered) vagy elkezded feszegetni a határokat és könnyen baj lesz belőle.
Nagy köbcenti,sok lóerő,nem sportmotor.
Keveset kell gépészkedni.alacsony fordulaton is van elég lóerő és nyomaték.Cinkes helyzeteknél előny lehet,hogy egy gázrántással megoldható,nem kell váltogatni.
És nem kötelező belőle kimotorozni a maximumot.A fórumozók 95%-velem együtt-soha nem használta ki a motorja lehetőségeit.Közel sem tud annyira motorozni - Én sem-,egyébként sincs hol,max pályán.Az viszont szerintem más kávéház.