- és ha csak hobbiból dolgozik, máris nincs stressz
Ez azért elég nagy eltérés
Nagyon más másnak gürizni, meg a sajátban dolgozni az biztos, de stressz mindenhol van.
és az mindig az én zsebemből ment ki
a kisvállalkozók viszont napi szinten megélik.
Téged kirúgni meg nem fognak, mert nem találnak helyetted senkit, aki megcsinálja ezeket az elavult szarokat.
Jó szivatós pálya, laza kavics amin nem tudsz nagyon felgyorsulni csak fullgázon, a végén meg ott a puszta poros szikla, ami nem tapad csak dob....garantált nyalás. Ami ebben az esetben nem jó
Ha le van nyírva észre sem vennétek. De lehet hogy csak vízköves a hajam,igen most már biztosan tudom hogy ez az oka,
Sanyára ráférne egy kis testmozgás, pl. kocogás, biciklizés...
Ez a gyár is 20 éves és szintén termelő üzem, ahol a vevőket folyamatosan ki kell szolgálni. (főképp a vasgyárat -bár ez épp döglődik- és a tartályokból a tartálykocsikon keresztül a kórházakat, húsüzemeket, elektronikai gyárakat és egyéb ipari üzemeket)
Az a főtengely amit láttál, az az oxigén kompresszor november közepén állt meg villanymotor csapágyhőfokra, szétszedve kiderült, hogy a motor mágneses középpontja nem jól lett beállítva, és ezáltal minden indításnál megmozdult tengelyirányban a forgórész-kuplung-kompresszor főtengely. Ez ugye annyit jelent, hogy a két hajtókar sem függőlegesen járt, hanem kissé "oldalazva" így kinyírva gyakorlatilag az egész gépet villanymotorostól.
Most a nyáron tették fel ezt az új villanymotort, eddig az eredeti ment.
Nem, nincs tartalék másik gép, szóval a motor elment Drezdába a (Siemens) gyárba, a főtengely Svájcba (Sulzer-Burckhardt kompresszor) és megrendelték a felújításhoz az alkatrészeket. (a kompresszor a nyáron lett felújítva - ezt 3-4 évente szokták szervizelni de most lett szétszedve teljesen - és tették fel az új motort)
A várható indítás jó esetben február környéke, addig szükségüzemben üzemel a gyár. Ez azt jelenti, hogy a termelés jóval kevesebb, és azt is jóval nagyobb energia fogyasztással lehet biztosítani.
Én ott ülök és hallgatom, ahogy mindenki azért hisztizik, hogy miért van a nitrogén tartályban mindig a minimumon a szint (azért mert elhordjátok b&szki
Aztán ha pl. áramszünet van és megáll a gyár, akkor mi van? Csörög az összes telefon folyamatosan minden gyáregységtől külön (hol udvariasan, hol anyázva) hogy "történt valami? Nincs levegőnyomás....és mikorra várható?" vagy "Mi a f&szom van a levegővel? Két bár a nyomás!.....Na de mikor lesz? Hát csinájjá b&zmeg!"
És mi ott ülünk villany nélkül a monitorok fényénél (amíg a szünetmentes ellátja a PC-ket, utána már csak a tök sötétben) mert semmit sem tudunk tenni villany nélkül. (az áramot is a vasgyártól vesszük, az ő elektrikusainak kell villanyt csinálni)
Most akkor én idegeskedjek olyan miatt, amiért minket csesztetnek de nem tudok mit tenni?
Pl. tegnapelőtt éjszaka Pesten volt gond, éjfél után 10 perccel leállt a levegő kompresszorunk ami ellátja az ottani (innen távvezérelt, nincs személyzete) levegőbontót levegővel. (nitrogén gázt biztosít egy ottani elektronikai üzemnek) Van saját kompresszora a gyárnak és általában ők adják nekünk a levegőt, de az most karbantartás miatt szét lett szedve, így a sajátunk ment pár napig.
Megállt ez a sz&r, itt ülök éjszaka egyedül, a kompresszor ikon piros a zöld helyett, a hibalistában kiírja nekem hogy "gyűjtött hiba" törölni nem lehet, aztán ezt osszam be.
Ilyenkor a vészellátó tartályból megy a cseppfolyós nitrogén az elpárologtatókra, és abból lesz nitrogén gáz a gyár részére. Ez sokkal drágább, mintha a levegőbontó üzemelne, de szükséghelyzet, ez erre van. Igen, de a tartályban is épp csak az alján van van már valamennyi, és nem tudom hogy mikor visznek bele. Az viszont nem biztos, hogy reggelig kitart, és ha leürül, akkor nitrogén nélkül leáll az elektronikai gyár is. (ha nem, akkor meg selejtet gyárt, abból meg nagy balhé van)
Szóval mit tudok tenni? (alvás helyett)
A hiba megállapításába bevonom a gyár műszerészét (nem dolguk és nem is értenek hozzá, de mivel ott van a gyárban, én meg 100km-re tőle, le szoktak menni és távirányíthatom hogy mit nézzen meg, vagy mit nyomjon meg, mielőtt elküldeném az ügyeletest aki órákkal később ér majd oda) megtaláljuk a hibát, törli, indítom-leáll, ezt megcsináljuk kétszer, világos hogy ez kompresszor szerviz nélkül nem fog menni. (azoknak meg reggel szólunk, aztán majd ha tudnak akkor mennek, szóval a gyár délelőttig biztosan nem fog termelni)
Oké, de számolgatom, lefogy az anyag a tartályból is reggel 7 körül, mit tegyek? Felhívhatnám a nitrogénes disztribútort (aki otthon alszik a feleségével/bárkivel) hogy kéne egy tartálykocsi anyag oda, de éjjel mit tudna tenni (azon kívül hogy felébresztem és stresszes lesz reggelig
Gyulám akkor most nekem kellett volna idegeskednem, hogy mi lesz a gyárral Pesten? Én megtettem amit tudtam, aztán a többi már nem rajtam múlik.
Hát kb. ennyi.