Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok Én olyan fijú. Csak nem esett jól, hogy látatlanba lebénázol. Én kifejezetten jó sofőrnek gondolom magam. Sosem volt még balesetem, és nem csak azért mert ott fenn valaki vigyáz rám, hanem mert tényleg odafigyelek az utakon. Nem mondom, hogy sosem csináltam még hülyeséget, de hát ki nem csinált?!.. végtére is 95-ös folyik az ereimben
flobert lőszeres puskával az őzet lelőttük....
nekem is arra kék. Járok Sámsonkertbe hátulról Martinka felől. A Simara ring miatt ott a földút folyamatosan gyalulva van, és 60-80 között is lehet rajta haladni, de minden egyes alkalommal valami vad átszalad. Multkor majdnem meg kellett áljak ,mert az őz megállt, és csak nézett. Mikor a golfom vlt, ilyen szituba még gyrsítottam is.
Fabia-val nem merem.
Jólvan na ne ám megsertésedjél
Kerüld el az szart se ér,max verekedni lehet vele,meg öregasszonyt ijeszteni
Nana! Én, én vagyok.
flobert
nem is motorozol. Sose műxik...
Bocs !
majd készítek fotókat. Ilyen egyébként:
Suzuki Sepia ZZ
Ez most kifejezetten rosszul esett mi az, hogy NEKI 1000-est...nem 2 éve motorozok, meg nem is tudom honnan veszed, hogy balfasz vagyok...szóval ez most
Slavia 631 mondjuk 10?
Vagy 12 és alkudj le 2 őt
Nem működik már a link:(
Milyen? Mennyi?
pl,:?
komolyabb nincs?
kösz van.
Ja szép estét!
Nem kell 1 légpityu a kertes házba? (idegesítő verebek,össze -vissza szaró seregélyek)
Neki 1000 rest a kezébe Persze aztán meg feltekeredik valahová vele és majd az is az én lelkiismeretemet buzerálja mi
bocsi, nem találom. Szindynek el lett küldve, majd megmutatja.
Alól, de ha arra megyünk csöörgök.
Délelőtt KKfházán vagyok. Merről támadsz Izsákra?
Holnap megyünk Izsákra. Vigyem a láncot? Kecsóra be tudom vinni.
Ne keverjük, én már így is belebonyolódtam.
Ja Cyndy Mius