Nem vagyok Én olyan fijú. Csak nem esett jól, hogy látatlanba lebénázol. Én kifejezetten jó sofőrnek gondolom magam. Sosem volt még balesetem, és nem csak azért mert ott fenn valaki vigyáz rám, hanem mert tényleg odafigyelek az utakon. Nem mondom, hogy sosem csináltam még hülyeséget, de hát ki nem csinált?!.. végtére is 95-ös folyik az ereimben
flobert lőszeres puskával az őzet lelőttük....
nekem is arra kék. Járok Sámsonkertbe hátulról Martinka felől. A Simara ring miatt ott a földút folyamatosan gyalulva van, és 60-80 között is lehet rajta haladni, de minden egyes alkalommal valami vad átszalad. Multkor majdnem meg kellett áljak ,mert az őz megállt, és csak nézett. Mikor a golfom vlt, ilyen szituba még gyrsítottam is.
Fabia-val nem merem.
Ez most kifejezetten rosszul esett mi az, hogy NEKI 1000-est...nem 2 éve motorozok, meg nem is tudom honnan veszed, hogy balfasz vagyok...szóval ez most
nekem is arra kék. Járok Sámsonkertbe hátulról Martinka felől. A Simara ring miatt ott a földút folyamatosan gyalulva van, és 60-80 között is lehet rajta haladni, de minden egyes alkalommal valami vad átszalad. Multkor majdnem meg kellett áljak ,mert az őz megállt, és csak nézett. Mikor a golfom vlt, ilyen szituba még gyrsítottam is.
Fabia-val nem merem.
Bocs !
Suzuki Sepia ZZ
Vagy 12 és alkudj le 2 őt