Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor arra jártál ahol lakok én is voltam ma arra 1 kicsit.
Képzeld, le kellett mennem a Bartók Bélába Budakalászról, aztán vissza, full xopás, össz 40 km du 4kor de már nemsoká végzek, aztán go haza.
Már csak az ártárgyalás van hátra, mennyiért dolgoztam 2 napig... reméljük a legjobbakat
Remélem egérszar.
tudtam megjövök és elmentek innen na megyek én is csinálok valami értelmetlen dolgot.
Kicsit elgondolkoztam vettem a cukiba gesztenyepürét rajta tejszínhab azon most csokireszelék van vagy egérszar megkóstolni nem merem .
Na vagyok.
Megkértem a srácot gondolja át még 1x az árat ha nem akkor nem lesz fejlesztés és akkor belefogok az idomozásba meg a segédvázba. .
Sugónál 15a felni rendelek 1et belefaragom azt marad a régi hátulja. Emre meg alkudozhat az exup himbára
Nekem 0ás a villany gáz internet lakbér stb stb
Ne baszakodj velem, kurvára ne baszakodj velem, köcsög!
éjszakai áramról megy a villanyrezsó, vagy délelőttiről?
Igen kettő, ës írtam, h benne, nem?
Igen kettő, ës írtam, h benne, nem?
Arra vagyok kíváncsi, hogy másoknak hogy szokott kijönni.
No igen, de mennyivel?
Há, mire vagy kíváncsi? Az áram mindenhol ugyan annyiba kerül. Aki többet használja többet fizet....
akkor 2 villanyóra van. főzés nincs?
Baszod, sajátomat tudom. csak kíváncsi vagyok.
Csak villany van. melegvíz, fűtés hőtároló kályha, éjszakai áramról mennek. az ezekenkívüli minden áram 5-6ezer.
gázzal fűtesz cukorfalat?
Ha van villany meg gázóra, leolvasod az egy hónap alatt elfogyasztott értéket, beszorzod az aktuális díjjal és annyi.
Sütésfőzés nem a kaja, hanem villany-gáz
Átalánydíjas cigánykodás, meg közösköltséges izébizé nem érdekel, nekünk minden saját, a kk a szeméttel valami 5ezer.
Vagyok. egy 30nm-es (nem, nem nanométer) lakásban mennyi a normális pénz sütésfözés, minden villany, vízgázrepülő? a múlthavi cakkpak 12volt, most 20 körül lesz.
Mindenki eltűnt?