Látom ám mindenkinek nagy a szája, amikor nem vagyok itt...sok szájkaratés... itthon van a kis frézi.
bakosi, mondanám, hogy találjunk ki valamit barátok között, de csak akkor tudunk, ha van mit venni helyette...ha 1 kilóval többe kerül, azt még valahogy ki tudom tavasszal köhögni talán...
jaszi - gumit visszaküldöm, de ha nem haragszol nem szeretnék én lenni aki "bukik" az üzleten, úgyh eredeti ár + postaköltséggel. Remélem neked is oké ez így?!
A baloldalon a lánckeréknél a kuplung kinyomórúd az olyan térbe megy be ahol olaj van semmi elszigeteltség ugye?
Mert ha igen akkor feltöltöttem a motorom vízzel miközben a blokkot mostam le . . holnap leengedem megnézem mi van benne.
Te Pupu, tedd má ide annak az ingyenes torrentnek az elérését, nem írtuk fel
Meg a 2 film címét, amiből néztünk részleteket (amit ott forgattak, a Kédzses, meg a Saderlandes)
Oszt mit csináljunk vele én is mentem már ott el a frézivel és hogy odavoltál érte "Új itt ment el 1 csodaszép kék ezredes és milyen hangja volt" . . . . .
vagy 2 éve egy Aprilia ETX 50-esbe cseréltem dugót, gyűrűt, és 11800 Ft volt + a futár.
Nem volt egy vagyon. Tömités helyett meg ezt a mindigelfelejtem a nevét piros színű trutsit használtuk. Ment a vas utána. (ott gyűrű törés volt, ezért kellett belenyúlni)
De Ádám!
Ezeket megkérdezhetted volna a saját nevedben is, nem kellett volna Mia mögé bújnod!
- Ádám: Te figyelj már Cuncimóki kérdezd már meg ezektől a faszoktól hogy milyen robeszt vegyek magamnak mert a 250 is túl nagy volt. Naa Léccike!
- Mia :Én kérdezzem meg amikor neked jár mindig a pofád hogy mekkora motorbuzi vagy?
- Á: Most mér vagy ilyen? Á faszom nem is, majd regelek a neveden mert úgyis sötét vagy a műszaki dolgokhoz!
- Mia : Vegyél vissza mert megcipőzlek köcsög!
- Na majd apa intézi a dolgot figyeled?
bakosi, mondanám, hogy találjunk ki valamit barátok között, de csak akkor tudunk, ha van mit venni helyette...ha 1 kilóval többe kerül, azt még valahogy ki tudom tavasszal köhögni talán...
jaszi - gumit visszaküldöm, de ha nem haragszol nem szeretnék én lenni aki "bukik" az üzleten, úgyh eredeti ár + postaköltséggel. Remélem neked is oké ez így?!
Mert ha igen akkor feltöltöttem a motorom vízzel miközben a blokkot mostam le
szadörlendes az 8 részes feliratot innen
The pillars of the earth (katedrális)
A kédzsest még nem játszák sehol annak a címe (season of the witch)
Meg a 2 film címét, amiből néztünk részleteket (amit ott forgattak, a Kédzses, meg a Saderlandes)
Nem volt egy vagyon. Tömités helyett meg ezt a mindigelfelejtem a nevét piros színű trutsit használtuk. Ment a vas utána. (ott gyűrű törés volt, ezért kellett belenyúlni)
A kis Suzukit is csinálni kék, az Aprilia-t is
paff befostam
Ééééés levágta :D háh
Ezeket megkérdezhetted volna a saját nevedben is, nem kellett volna Mia mögé bújnod!
- Ádám: Te figyelj már Cuncimóki kérdezd már meg ezektől a faszoktól hogy milyen robeszt vegyek magamnak mert a 250 is túl nagy volt. Naa Léccike!
- Mia :Én kérdezzem meg amikor neked jár mindig a pofád hogy mekkora motorbuzi vagy?
- Á: Most mér vagy ilyen? Á faszom nem is, majd regelek a neveden mert úgyis sötét vagy a műszaki dolgokhoz!
- Mia : Vegyél vissza mert megcipőzlek köcsög!
- Na majd apa intézi a dolgot figyeled?