Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen akit elkap 1x a benzingőz az tényleg csak szenved ha nincs vas a töke alatt.
te nekem mindig volt motorom de ha valamiért volt pár honap motor nélküli idő akkor én sem éreztem magam jól
Az jó amíg nem vettem meg az enyém addig énis naponta 4x 5x átfutottam a hirdetéseket megvettem és nagyon boldog voltam hogy vége az álmodozásnak de jó is lenne 1 ilyen. Most másféle álmok jönnek de jó is lenne ha így nézne ki
Na basszameg megint elnéztem Jaszié az 55000 hsz enyém a 54999 és az 55001 én f@sz
nem ittvagyok és motorokat nézek (ábrándozok)
NA mindenki megint lekoccolt?
jobb lenne ha ott is válalnál valami melot ,hátha mi is bejutnánk a pályára ,
az ezredesnél nincs feeling megy mind egy tank mire feelinget éreznél addigra már majdnem röpülsz vele
Az itt kint mindig megvan főleg ha a ring felől fúj a szél.
Leesett.
a feelingje miatt tudod FORMA 1
.
Sose láttam erre közlekedni
250-es
Szép estét!De fáj érte a szívem gondolkodoba estemhttp://kepesmotor.hu/yamaha-sp...
Népligetbe lesz ajjajj
csak a verda baszta keresztül a számításaimat, írtammá, hogy egy 150 beleesik vizsgáig (március) (vizsgával együtt). az meg eléggé odabasz a költségvetésnek. konkrétan, ehhez már alig kellett volna hozzátenni egy nagyobb géphez, mosmeg ennyi minusszal indul a projekt
Köszi . . .
a kérdés a 600as fzr-re vonatkozna:)
Én a helyedben, félreraknék télen, és befizetnék egy fiatalabba tavasszal.
motor az kéne robogó meg nem zavar, ide városba úgyis jobb.
Te Ádám. Én most már nem értelek.Egyszer 50es robesz, másnap 1000 sportmotor. Bakker.Gondolj már az asszoyra.
havi 15?
Csak hozta, idén vitte