Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor este bringázni kell menni
Jajj papa -2 fok van
A kurva életbe leégett a házimozi erősítőmbe a mély vezérlője nem bírta a 600Wos mélynyomót azaz 1,5 évig bírta .
Jobbat. Megyek Szegedre MOTORRAL
Őt kérdezzétek. Ma jön érte. Én viszont tépek aludni.
biztos csudaklassz lett
haggyadmá, a 250esét is én nyeleztem le kb elöszőr.. kanyargós úton hiába ül ezresen egy mz-vel is körbemotorozom, még úgy is, hogy fordtva ülök a motoron, és a bal kezem a seggemben van

Gyuláé hogy sikerült?
Akkor inkább Potién gondolkozz,az legalább szép. Neked meg nem lenne gond belőni hogy pengén menjen.
És végre Potinak is lehetne egy ezrese amivel körbemotorozhatná Ádámot.
hőtárolós? Az zabál szépen. Kollégának az áramkedvezménnyel az 50 nm, telente 40-50 pénz
most mééé. Nagy cucc. Aki 25 percig keresi az any billentyűt
"Press any key"
baszod!
a router-be rakd be a lapos fizikai címét a mac filteringbe, oszt csá.
CSAK azt a mac címet fogja beengedni, amit beírsz.
mac cím megtudakolása:
parancssorban windoes alatt: ipconfig/all parancsal kilistázza az ip adatait. neked a wireless kell (ha jól értettem wifin akarod tolni) a fizikai címet kiírod. belépsz a routerre az ip címe segítségével, és a mac filteringbe a kiírt címet bevered. Mentessz, és reset. Figyelem! a routerek egy része csak internet explorere alól hajélandó kattintásra újraindulni!
Jobb reggelt qrva hideg van -2fok
köszi szépen srácok a segítséget:)
A bal oldali listán kattints az erőátvitelre,akkor beadja a listát.
Ez a 91-es 600-as szettje.http://www.biker-world.hu/kate...
Érdekes,mert az én gépkönyvem 45-fogas hátsót ír,de így együtt biztos passzolni fog,csak a végsebesség lesz kisebb,de azt nem is kell erőltetni.
530-as lánc kell hozzá,a lánckeréken rajta kell lenni ennek a számnak is,ha nem ilyen, nem megy fel rá.
az én fzr-emen ha jól számoltam 15-45-s fogaskerekek vannak.
91-es a gép. http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
a lánc már nincs meg az embernek, de a fogaskerekekért holnap reggel mennék...elviekben fel tudom tenni az enyémre?
Nem mindegy melyik széria,a 3HE -nek 15/45. a többiét nem tudom.
cseréljünk vagy megyek segíteni
na mentem alukálni jó éjszakát skacok. holnap kemény meló lesz össze kell írnom az összes irodabútort leltárhoz .
elolvadt
kész vége a jókedvemnek