Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 2 3
Nem?
Jajj és van hozzá Pupesz is
. . . .
52x24x52 ez van az elejére írva,ha erre gondoltál
sohasem játszok még akkor se tenném ha időmilliomos lennék
de most pl jó ,nem lassú csak a megszokott csigaság,pedig msn és 2 firefox is megy de van hogy ezek a szmájlik sem akarnak megmozdulni,főleg ha már vagy 3-4 órája be van kapcsolva.
Na én ennyit értek hozzá
Istenem... Hát nagyon cukifiú volt éééés persze minden kolleganő engem irigyelt :) Azért szeret engem ez a fiú.... nem?
Szia! olvastam! :) a nagyrésze simán jó, bármelyik jöhet, kivéve a keeway, meg a polymobil. az első is tuti.
Köszi!
El kell vinnem Sima Bélához a segédvázat mert ő aluhegesztésbe profi 1 kicsit kell rajta faragni a felfogatási pontokon.
1000 köszönet. 2 játék már lent van csak nincs lemezem hogy kiírjam. majd hétvégén megyek és veszek.
Tamás,úton van a varázspálcád!
Sziasztok!

Ádám küldtem neked emailt!
Mentem melóba.
Sehogy,majd elmúlik. De nem bírom a buzizást.
Hogy engeszteljelek ki ábribubus?
Namost képzeld el, mit szólt a képhez a csajomék volt melóhelyének rendszergazdája, mikor még a nagyinál laktam, és az ő gépén fennvolt ez a kép, a nyomik riogatására, és lekerült hozzá adatkimentésre.
Azt nem kéne felemlegetned mert még pipa vagyok rád miatta.
Vagy mondd neki hogy: Ha nincs lóvé nincs Freedom!
Vagy elküldhetném azt az osztatlan tetszést kiváltó művészeti alkotäst amit a minap mutattam be itt.
Ha már unod a leveleit akkor kérj tőle kölcsön és egyből lekopnak! (én is ezt tettem)
Meg említsd meg hogy tele vagy lóvéval! (azt ne hogy mínuszban )
És kérj képet!