Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg heteroszexuális vagyok
akkor legközelebb ne linkeld, hanem vedd meg előle, és add el neki kétszer ennyiért
minek kocsi ott a bkv és van 1 motorod meg van 1 biciklid tavasszal meg megcsináltatod a kocsit.
Hajtanom kell pénzt, ha szerzek, elhoznám. vagy ne csináltassam a kocsit? :)
Mentem délutánra.
Na megkonzultáltátok ti hárman amit meg kellett konzultálni?
mikor mész érte?
Felhívtam, jól hangzik.
Ajj nem tudom mi van a netemmel alig tölt 7G 1ó alatt jön le tök szar. . . .

Na és ki találta na ki ki ki pedig meg se érdemelné.
Tényleg ilyenkor kell gyorsnak lenni!
Reggelt.
Nálunk a cégnél ilyen monitorok (is) dolgoznak folyamatosan a nap 24 órájában kb:4 éve. Mostanra kezdenek "beégni" és egyik másik már volt javítva.
hidd el jobban fog neki tetszeni, mintha este az arcába nyomnám csak. szted mi a potinak kell nekik gyűrű is? hogy eldicsekedjenek vele, hogy őket mennyire szeretik. az h simán is örül az alap. de CSITT, nehogy olvassa!
hűű! hívom is!
Elsőre .
Másodikra semmi mi lenne vele nekem 24be megy folyamatosan minden 1,5 éve és semmi baja. pedig régi monitorom van nem is új modern.
Igazi ádám felfogás. Nem azért küldesz neki virágot, mert mondjuk szereted és meg akarod lepni, hanem azért, hogy a kollégák azt lássák, hogy mennyi jófej a mia pasija. Aki mellesleg mióta együtt vannak először küld virágot a csajának
Nem köszönök, mert Ti se szoktatok sose reagálni a: Reggelt -emre....

szóval a kérdés. mennyire tesz szart egy ilyen monitorral ha 0-24-be áram alatt van - értsd folyamatosan be van dugva a konnektorba.
Tessék lásd milyen normális vagyok.
125000ft
http://www.sportmotor.hu/motor...
Gondolom imádná, h látja a többi nő ott, h mennyire szeretik.
Ja vágom! Oksi
grat

szép gondolat a virágküldés
A légszűrő és a karbi közé,vagy a henger és a karbi közé?
Mennem kell, sziasztok! Este leszek.