Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét fiúk
Ez nagyon tetszik,nem kell valakinek?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Na jó éjszakát mentem szuszókálni.
ja ezekkel a fővárosi drukkerekkel mindig csak a baj van
Emre azért nálatok is zajlik az élet.
http://youtu.be/O-l877OSfXw
Gidácskám a vázat mivel kezeljem le festés előtt és milyennel csiszoljam fel?
Ma nem volt időm elmenni szerelni, a srác se volt otthon... a 7fő mindig genya, a fasz userok egész 7végén azon eszelnek, mivel baxtassanak engem 7főn (mert 7végén fel se veszem a telót, a többség ezt má tuggya)
Ma is rohangásztam, 4 óta meg dobozt gyártok, mint Tóték megvan kb 30, szerda estig még kell 90 kb.
PIt módszer?ÚÚÚgy kipróbálnám ,úgy hogy én vagyok hátul
Mióta megcsináltad a gépem úgy indulnak a filmek ahogy szeretném.
. . . .

fz-vel mivan?
Sima elfogás, amerikaiul. Ott így tanítják a sünképzőben.
Nem láttatok még elég eksön múvit?

Nálunk is így kéne.
Na úgy néz ki sikerült kiegyengetnem a frézi segédvázat. beraktam a vázba és mindenhol vízmértékeztem és centiztem és sehol nem volt gebasz.
a kép lemaradt
Itt látszik merre akar menni. Ha én meg akarok állni akkor kibaszom az indexet, és azzal együtt lehúzódok az út szélére

ha utolérnek az így néz ki
mind1 nem velünk történt akkor is köcsög sün.

ez viszont jó poén volt.
. . . . .
hehe
Aha, a felezővonalon kezd lassítani
De ha jobban megnézed eszébe nem volt megállni, már döntötte a gépet jobbra hogy eltépjen mikor megtolták.
Biztos csibészkedett de mikor már fékez meg félrehúzódik akkor elüti hogy nem is fékez.
nezdd csak meg jobban...
a srac elkezdett fekezni,ami egyertelmuen a megadas jele.(nyilt egyenes szakasz,nem kanyar,v akadaly miatt fekezett). ennek ellenere a rendor megis elutotte.
Ezt nem kockáztathatom meg,(az esti dolgot)
Pofám lapos én kérek elnézést
Nem volt ez véletlen
Figyeld a motorost a végén, egyből tudja hol a helye
Biztos csibészkedett már előtte
Ez nagyon durva! Ezt azért mégsem kellett volna!
Úgy,úgy. A pára ott van, csak nagyobb hőmérséklet több nedvességet tud megkötni. Azért mert nincs penész, attól még egészségtelen.
Nálam meg eleve műanyag ajtók ablakok voltak, cirko gázkazán fűtéssel. Amíg nem pakoltam be a cserépkályhát és csak a radiátorok melegítették a lakást semmi gond nem volt. Aztán hogy be lett téve egy kályha (gáz költségcsökkentés ) egyből megjelent 1-2 helyen a penész, mivel a kályha nem olyan egyenletes fűt, és a lakás bizonyos helyeit nem lehetett azzal felfűteni.