Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a levegő párás sztem, hanem a fal hideg ahol lecsapódik. de mostmár van két elszívó, meg lefújom ezzel a cuccal.
Az a baj, hogy párás a levegő. Gyakran kell szellőztetni (nem tudsz) szellőztető rendszert kell beépíteni, ami automatikus. Úgy lesz jó.
Ha lenne papírom, szemét és vagonőr lennék. xd
jóvanna baker.
agyilag zokni vagyok már.
Én nem csak ácsorgok egész nap, mint Te...
Tudom, nem csak ácsorogsz. Örzöl védel.
imserni a helyet (mármint, hogy tisztában vagy vele, hogy ott penészedik) és hagyni szellőzni, száradni.
ha nincs víz, nincs penész. (elvileg)
Ismeri a helyet?
Aszt nem gyün vissza?
Szívtam én is a penésszel, elolvastam már mindent róla. Vegyileg kezelheted, de vissza fog jönni. Legegyszerűbb hipóval, legolcsóbb.
lecsapódik a pára, ami a kinti hőm, és a benti hőm különbségéből adódik. (gondolom olyan ajtó)
Ezzel sokmindent nem lehet csinálni. Penészedésgátlós festéket kell felkenni, és ismeri a helyet, és hagyni száradni.
már csak 20 perc a melóból.
hű de durván alig csináltam ma valamit.
Csúnyaszómér. amúgy mert penészedik a fal az ajtó körül (a körött jobban hangzik, de nem biztos, h mindenki értené :p ) és nemtom mit csináljak. vettünk páraelszívót, de az nem baszott oda, most megnézzük mit ér ilyen fújós csúnyaszó.
mi a csúnyaszó kell neked mindig ilyen csúnyaszó beszélned csúnyaszó ? ? ?
A csúnyaszó-m a csúnyaszó, csúnyaszó, penészedésbe
Ne aggódj,majd ha nekem kell valami, szólok.
Ja ja nem nálunk sőt szinte stúdióba nem is forgat mind külsős helyszín lesz. Most majd Esztergomba megy fel a napokba.
Ennyi.
Előbb-utóbb majd jön valaki,Joli itt van,csak nem nálad forgat.
Megvan kiírok 1 dvdt és aláírom a kinyomtatott borítót én magam. OK?
Valami kézzelfoghatóbba gondolkodjatok Gyulám.
Ezekért odavan,meg Britney a kedvence,de az inkább énekes.Próbáld ki Micustól vedd el kedvence lemezét, féléves eltiltást kapsz! . .
Eggyik se volt itt nálunk és 1enlőre nem is lesz forgatás sajnos.
Elképzelem, ahogy vita esetén lóbálod a tűz fölött
Pupukám dedikált lemezt intézz az asszonynak,valamelyik női sztártól,Joli,Madonna,Katie Holmes,mindegy ki,azzal féken tudom tartani ,többet ér bármi péznél!
1000 köszönet és mennyibe fáj majd mert most nagyon nagy a centizés? Nem tudom a héten kapok e pénzt holnap jön pár cucc azt kifizetem és marad még kb 8-10e a nem tudom meddig. . . . .
Tamás,lakatos kolléga talált rozsdamentes anyagot,esztergályos holnap megcsinálja a hosszú csavarod,szerdán posta.