Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Magyar kupa bőcs Újpest 1-5.
Most lesz tvbe reac fagyi.
Nem rossz elképzelés.
De még az se lehetettlen hogy csak sablon lesz majd. anyag van bőven itt, mert a súly csak az lesz amit én nyomok az én ülésem végéig zártszelvény és a seggét felcsavarozzuk ami a farokrészt tartja.
hmm, összerakom vele a genesis vázat
A f@szért aluból csinálták a csíkszmüek mert akkor már méretre szabtam volna és van zártszelvény abból meg betoldottuk volna a karosszériás haverommal.
várjá csak felraktam mutatónak, elörébb megy csak az alsó támasztóból levágok a felsőbe meg toldva lesz a Bélával. A tanktaróig megy előre és akkor az idom és az ülés a tanknál lesz.
Így naaaagyon messze lesz az ülés a tanktól
Lesz vele munka nem kicsi de mindent megoldunk.
+1500volt a ledes lámpa és 14000e lesz a pályaidom amit rendelek jövőhéten. a gyári r6 idom 12000+sárvédő 14000 +ülés az 20000 lenne.
segédváz üresen
5ezeret egy komplett r6 segg?
Sima Béla megcsinálja nekem csak el kell vinnem hozzá meg viszem a gyári segédvázat mintának.
de azt mondom a felfogatási pontokat kell odébb rakni és fent van a cucc.

5eft
azt ne mondd,h az R6 segedvazat egy az egyben fel tudod tenni,csak a felfogatasi pontokat kell kicsit arrebbrakni,mert menten megut a guta:) mennyi volt amugy a cucc?
A villát meg a himbát adta 14e rugó nélkül. most az mennyi lett volna külön nemtom.
nem tudod ez nitrónál mennyi lett volna?
A súgóandi nekem nyócba adná a himbát, csak még aztat nem tudom, hogy kicsontozva-e
meg hogy erre mennyi a pk.
Az r6 segédváz ami nekem van az 32000ft
1 negyedet?
azt megnézem, de rajta
ez csúnya ez az R6R-é
ebből veszek 1 fél motort
arra gondolsz, hogy nem csak Őt?
de aljasssssss