Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza
Otthon van él virul vasárnap engedték ki kapott 3 hálót a szívbe most 1 már volt még a múltkorról.
sérült a lámpa min 40e +fényezés papírok műszaki már 600
én meg elszöszmötölök ráérek marad a forgalmiba lévő szín ott csak fehér szerepel pedig fehér kék a motorom. Szal fehér lesz. Magamnak csinálom nem eladásra és megtartom nem áll szándékomba egy darabig megszabadulni tőle.
Pupu, fateroddal mi van?
nos adam! nem kell egy jo allapotu 600-as FZR?piros feher.viszi a 320-at! na jo,a 240-et
Nos ez igaz.
meg ha utanaszamolok:
az en motorom er kb 350ezret. megveszek mindent az kb 50-60e. lefestem,munkadij,stb meg miniumum 50.ha mas szinut akarok,uj forgalmi.
ez meg itt va nennyierT:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r6-42100
51
hat hallod, kitartast kivanok neked,el fogsz szoszmotolni vele egy ideig.kedvet kaptam en is az atalakitashoz,de ha jobban belegondolok,mivel jar,egesz szepnek tunik igy ahogy van
Ádám jól eldumálgat magával.
így nehéz segíteni...
Egyszer ha gondolod hozd el meglessük INGYÉR !
Oszt ha nagyon fos a gép szerványolunk egy normálisat ócsóér.
előrébb megy és akkor már csak 7cm kell most 13 ra van a tankfelfogató.
De van itt 20x20 zártszelvény amiből van az alu és a gyári segédváz.
Még nem biztos de lehet csinálok 1 ülésalapot belőle és csak a hátsó rész lesz az r6 ha nem akkor a Sima Béla aluból megoldja a toldást.
es a hianyzo reszt mivel toltod ki?mert ha jol latom onnan meg leagalabb 10 centi hianyzik.
Nembaj nálad foglalja a helyet ne nálam.
Köszi!
De meggondolom
Mert nem azért dobtam össze ezt az erőművet, hogy COD2 szintű játékokkal toljam ki a szemét
1x felraktam nem tetszett és azóta itt vannak a fiókba,
"porosodik pár éve"

Noooormáális?
Ja meg ez is itt porosodik pár éve.
A batlefield ből ez volt az első amit nem multiba kell a többi az multis. Van nekem itt és nem használom. Ha kell elküldöm postán. Ajándékba.
Az utolsó harmada már tetszett, de százszor inkább bad company2 Ezt is most játszottam ki a hétvégén, és nagyon bejött. Eddig még nem ismertem a battlefield sorozatot, de most nekiállok összeszedni őket.

Most már tényleg csak az SSD hiányzik
Én megint moh ozok.
most nem figyelem a focit annyira, inkább játszok
kicsit növeltem a W7 videokártya élményindexén
mindjárt mutatom
mennek bele az FZ kerekei cross gumikkal, meg egy egy hengeres 400-600-as blokk

bár azt a exup lengővilla nélkül is megtudnám csinálni
(kis túlzással)
2kg a segéd váz nem 6 mint a frézié.