Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ment mail
Srácok Brutál Bélám dobja eladó 15000ft ért ha kell valakinek jelezzen feladni nem tudom még miből.
Van kaja 1 hétre való de tudod mindig volt tartalékom pénzből nem sok de ha hirtelen megszorultam akkor 1 darabig elég volt. De ez a szívatás az elmúlt 3 hónapba lehúzott 0ra sőt mínuszba ha ad kölcsön a volt asszony. . .
Szegény Ádám, hát ennyire ki vagy éhezve?
Vagy csak fő a változatosság
nem lesz a mia egész hétvégén, gyere ide addig, van kaja, meleg, vendégágy
Felrobbanok most beszéltem főnökkel és nincs pénz a héten. Kezd nagyon unalmassá válni. El kell adnom 1 pár cuccom hogy ne legyek szarba most csak nyakig vagyok benne. .
Van 1600ft a zsebembe. ÁÁ keresek másik melóhelyet, megint a bérlőktől függök mikor fizetnek bérleti díjat ők meg 10.e körül szoktak fizetni
Na dógozok kicsit.
Este leszek!

Csá mindenki!
Nem mondasz egyébként hülyeséget.
Simán jónak tűnik az elgondolás, de ettől még a vételárat ki kell fizetni, nem?
Jut eszembe ez melyik motor is?
szevasz
Reggelt !
most azt fundáltam ki, hogy hamár úgyis ki van vonva ideiglenesen, akkor valami februári dátummal írhatnánk az adásvételt, így nem most kell kivágni azt a lét. viszont a kocsis költségek is adottak, a fizu is káábééé adott addig, így szinte mindegy
Poti ha élsz még említettél a múltkor valami jófajta laptopot nevetséges áron akad e még abból?
Jó reggelt.
Sanyi elaludtál?
Hahó kelj fel a napocska hatalmas fánkra hasonlít.
Nem.
mivan, álmos vagy?
Szerencséd!
Tamás nem akarsz cserélni http://www.hasznaltauto.hu/auto/skoda/fabia/skoda_fabia_1.2_6v_classic_
plus-4255824
Na zuhi, oszt alvás.
Jó éjszakát !
Tolom a kapcsolatban élést.
Pöttyet félreérthető lett.
Na, akkor jövőhónap 10-én ott vagy a 200-nál. Hol itt a gond?
Tolod?