Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzád sehogy, gondoltam feldobom a hangulatot 1 kicsit. Nagyon le van punnyadva?
Kiemelném a motortalanokat!
Az a baj hogy sehogy!
Most ez hogy jött ide?
Meg aaa: kövér portásoknak, szemüvegeseknek, jóseggűeknekakiknekcsakképenláttukacsaját, vékonyaknak, katonáknak, kockáknak, még vékonyabbaknak, hosszúhajuaknak, sebességrekordereknek, savanyúaknak, képregényfiguráknak.. kiknek még?
Mindegy. Ez a fórum menedéket nyújt a hontalanoknak is.
Egyértelműen egy rózsaszín-fehér mint-tel, dobozzal, felcsomizva, kétszeméllyel.
Ja-ja, nekem is gyanús már régóta az autós osztag
Gida állítólag látta hogy van nekik, de szerintem csak le lett fenyítve hogy Thomas ráküldi az áramkommandósokat és azok " találni fognak valamit! "
Thomas is szokta emlegetni hogy jó lenne már egy FZR, de még nem szánták el magukat hogy vegyenek egyet. (ha jól tudom 600-ast szeretne)
Csöviéknél érthető, nincs motorjuk.
Ja,bocs. Akkor át kéne menned a Katana fórumra, míg egy Yamaha Mint-tel akár talira is jöhetsz!
Hmmmm. Fogós, ravasz kérdés.....

Szerintem kocsival jönnek, mint Csöviék
Neki mind 1 ha nem yamahával jön akkor ne is jöjjön . .
Melyikkel lenne jobb talira jönni tavasszal?
. . . . . .
K-A-N-C-S-Ó
Én részletezném: NY- O- M- I!

Most jobb?
Részletezd.
Egy robogó jobb lenne? (nyomi)
nem neztem meg ala.gyari karbija van.3he motorszam,600-as genesis FZR. azert ne mkerdem meg a yakosokat,mert egyelore meg csak erdeklodom.ha veletlenul van vmi jo vetel,lecsapok ra,de a bontoban mindig ugyanoylan aron van.azt barmikor meg lehet kerdezni