Mért cicáznék én csak a jó öreg Ádám barátom érdekeit nézem. Ő szeretne motorozni. Te is szeretnél motorozni olyan olcsón az Ádám sose vesz többet motort magának. De robogót mindig találni szarért hugyért.Minek neked robesz lefagysz róla és lassan már nem is tudod használni mert olyan idők lesznek. Majd tavasszal ráérsz robit venni.
hát úgy vagdalódzhatsz, ha csak az elejét írod bele, mikor a hátsó futi is szerelésre szorul (az meg csak egy dolog, h te nem kalkulász vele) Nem én hagytam nyitva, viszont akkor nem értem h a fürdőben a fűtés miért megy...fűtjük az utcát?
A kocsi elejét megcsinálom bő 60-ból, a robogóba elvilegugye30-at adok, kivétel a misiféle mert ott megoldom a pluszt, a katana meg annyiamennyi. mennyi is a különbözet, a te áraidhoz képest? elfogadnám most. valamint a kocsira nem csak a magam kényelmére költök, úgyh elég piszok dolog azzal szívózni. nyuszi. amúgy a fürdőben nem volt vizes a fal ahol szokott, tök jó! az ablakot te hagytad bukóra?
Pedig most vagyok azon a határon hogy gyilkolni fogok 1 kicsit.
A főnököm ha nem hozza a pénzem holnapig akkor nagy a kaki. Mostanában kezd nagyon elkanászodni szarik itt már mindenre.
A főnököm ha nem hozza a pénzem holnapig akkor nagy a kaki. Mostanában kezd nagyon elkanászodni szarik itt már mindenre.