Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De az neked miért jó? Mama úgyse enged a gép közelébe, motorozni már nem tudsz menni úgyse. Aha mész be Pécsre fánkot enni pénteken és azt mondod dolgozni mész
Jó reggelt.
Igen a seggem is ki mentem kinézni 1 szál alsógatyába hogy felébredjek, és befagyott.
Jó reggelt! Friss az idő,be van fagyva minden. A hétvégétől már csak négy napokat dolgozom,az összes hétvégém hosszabb lesz egy pénteki nappal! Na kezdődik a meló,délelőtt leszek. Pupu! Alszol?
Páá!
hozzam el a katana-t? és a hidegben feldobom rá amit kő max kicsit oda kell figyelnem a kiadásaimra
Na elmentem pápá.
csak a kaján spórolok havi 50-60e ftot
Ja igen az lenne a jó h-p forog szo-v szabad. és mondjuk 4-5 hónapon keresztül forgatnának.
Most már unatkozok mert itt kell lennem és nem csinálok semmit. A többit az hagyjuk...
Nem tudom melyik kell még ez az új popsitól függ.
Árat nem tudok majd kitalálunk valami értelmeset.
akkor neked az a legjobb ha nincs forgatás, vagy csak annyi, hoyg csődbe ne menjetek
NA mentem szuszókálni rendbe kell tenni a fejembe a gondolatokat holnapra. Jó éjszakát pupákok.
Sziasztok!

PUPU tudod már melyik kutyacsontocskák maradnak meg? Vevő lennék az általad majd nem használt párra! Am mennyi ha megkérdezhetem?
Számít persze hogy forgatnak e mert akkor meló dögivel se éjjel se nappal.
Pénzbe az őrőknek nem számít azaz csak annyit kajára nem kell költeni nekik se. Nekem mind 1 ugyan annyi a pénzem csak van juti a filmesektől.
ahova leheeeet bár nem biztos, de aki elmegy az beajánl engem maga helyett, szembe az ékszerbolz, ott 2-250 fúúú de jó lenne, istenem csak kell papír, és akkor érdemes ábrándozni
baaazmeg, megyek oda de úgy értettem, hogy neked számít-e, hogy forgatnak vagy sem
Ahhoz hogy jól keressél 24/24 et kell csinálni havi 300ó de akkor nincs életed. 12évig toltam elég volt soha többet.
függ. Átlagos fizetés kb 400-500ft/ó
1 személyőr az kb 3000ft/h- csillagos ég
A filmes őrök 1000ft/h
Cégtől munkától függ hol mit miért kell csinálni.
Nálunk egész nap tévéznek és a f@szukat verik havi 200kila.
elvileg van egy lehetőség, csak ott az idő necces, úgyh ha megkérded, annak örülnék
függ a lé a melóktól?
megyek lezuhanyzok, aztán szunya.
Sziasztok!
Fú de bezabáltam ettem 3pár virslit 4 hamburger zsömivel.
Köszi remélem sikerül valami értelmeset kialakítanom belőle.