De az neked miért jó? Mama úgyse enged a gép közelébe, motorozni már nem tudsz menni úgyse. Aha mész be Pécsre fánkot enni pénteken és azt mondod dolgozni mész
Jó reggelt! Friss az idő,be van fagyva minden. A hétvégétől már csak négy napokat dolgozom,az összes hétvégém hosszabb lesz egy pénteki nappal! Na kezdődik a meló,délelőtt leszek. Pupu! Alszol?
Számít persze hogy forgatnak e mert akkor meló dögivel se éjjel se nappal.
Pénzbe az őrőknek nem számít azaz csak annyit kajára nem kell költeni nekik se. Nekem mind 1 ugyan annyi a pénzem csak van juti a filmesektől.
ahova leheeeet bár nem biztos, de aki elmegy az beajánl engem maga helyett, szembe az ékszerbolz, ott 2-250 fúúú de jó lenne, istenem csak kell papír, és akkor érdemes ábrándozni
függ. Átlagos fizetés kb 400-500ft/ó
1 személyőr az kb 3000ft/h- csillagos ég
A filmes őrök 1000ft/h
Cégtől munkától függ hol mit miért kell csinálni.
Nálunk egész nap tévéznek és a f@szukat verik havi 200kila.
Igen a seggem is ki mentem kinézni 1 szál alsógatyába hogy felébredjek, és befagyott.
Árat nem tudok majd kitalálunk valami értelmeset.
PUPU tudod már melyik kutyacsontocskák maradnak meg? Vevő lennék az általad majd nem használt párra! Am mennyi ha megkérdezhetem?
Pénzbe az őrőknek nem számít azaz csak annyit kajára nem kell költeni nekik se. Nekem mind 1 ugyan annyi a pénzem csak van juti a filmesektől.
1 személyőr az kb 3000ft/h- csillagos ég
A filmes őrök 1000ft/h
Cégtől munkától függ hol mit miért kell csinálni.
Nálunk egész nap tévéznek és a f@szukat verik havi 200kila.
Sziasztok!