Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másfél lityi vízben csak nem lehet olyan sok kő
,de majd ha eszemben lesz veszek 1-et ,(bár nincs kizárva hogy az is tavasszal lesz)
FZR-hez kell:) csak 600-ashoz.
Sztem az nem fasza! Nézd meg a vízpumpát milyen szép tiszta,nem vízköves sem a hűtő,sem semmi. Ebben csak fagyálló volt,és nem is forr még a legnagyobb melegben sem.
nekem csak FZR-é van,azokon nagyobbak a csonkok
Az? még a ruszki filmekben sincs olyan hideg hogy az megfagyjon
Tegnap vettem a Golfihoz fagyállót,bugyirózsaszín, és -70 fokos. Azt írja,hogy 5 év csereintervallum,alu motorblokkhoz,foszfátmentes......
3 liter 2100ft. 1:1,5 be=-28 fok. Az sztetek elég?
Majd tavasszal kap a kerti csapból
szavadon foglak! de elobb keritenem kell legszurohzat is
valaki bontott itt FZ-t. emre v kinetic? legszurohaz nem 3he-s?vevo lennek ra kicsi penzert:)
befagyott nem ragadt
Ok! Az van dögivel,csak az átmérőt írd meg,és lesz.
Másfél liter víz van a hűtőrendszerben vagy az enyémbe beleragadt a többi?
Szia Pupu! Holnapra lesz csak ára a dolgoknak,nem értem el Őket ma. Nem gond ugye?
udv koztunk ismet sanya:) hianyoltunk nagyon:) hogy van a buszod?lehet kelleni fog egy csove a legszurohazamhoz.
Sztem is jól néz ki,de nem egy extra. Van ennél sokkal szebb és olcsóbb is.
imadom vajon elcserelne az enyemre?:) ha nekem iylen gyonyoru motorom lenne,eletem vegeig kihuzna mellettem. de lehet nem hosszu eletem lenne egy ezresen
na ez egy gyonoru motor
koszi:)

igazabol az erdekelt volna,h az a city hol talalhato magyarorszagon imadom az iylen hirdeteseket.elado,de semmit sem irnak le. talaltam 15euroe nemetben egyet.+ posta persze.
ugy ram ijesztettetek ezzel a sport legszurovel,h nem mertem iden mar motorozni vele.jovo szezonra meg le akarom cserelni...
Valaki nem kar építkezni? Van kb 6-8 szál 100x100as zártszelvény jó nehéz. kb 4-6m szál. Olcsóért megszámolom.
kaptam grátiszba 1 R6 sárvédőt amit a lengőkarra kell rakni. 1 kis darab de nem veri be a vizet port koszt a rugóhoz majd ráfaragom azt is.
Nem ismerem de küldtem rá mailt....
abrus!
ezt neked
ismeros ez vkinek?
link

ha igen,megkerdezne tole mi penzbe fajna a levegoszuro haz?
Köszi skacok