Az 1000 hez van méretezve ott faragták rá a motorra a 60as rendszert a Simánál, nem lehet szétbontani a csöveket 1 darabból van. 600ast túlöblítené szerintem.
Ma felébresztettem az fzr-t az udvaron és elsőre duruzsolt is szépen ahogy kell neki:) de ki lett vonva forg.ból így csak üresben lehet hallgatni:((
PUPU megint hozzád fordulok. A dob amit eladnál az passzol 600ra is? Mert ha igen akkor érdekel...nemtudom hogy mekkora motorra van méretzve, vagy milyen teljesítményhez...de most ez itt számít?
Simsonoztam kb:4 métert Rég nem látott haver vett 1 szimót ,találkoztunk az utcán.Önfeledt állapotba kerültem
Naná hogy kipróbálom
kuplung be,rá 1 ujjam ,csutkagáz,kuplungot kipattintom,mint a régi szép szimós időkben,de már rántom is felfelé az első kereket
oszt pűűűűfffff már be is takaróztam vele(szó szerint)
Hát nem volt nagy öröm a találkozás számára
azt hiszem be fog kékülni a picsám,és megbeszéltük hogy jó hogy nem vettem fel a bukóját,mert azt is lesúroltam volna,igy a kobakom is fáj
Ja meg tartozok 1 hátsó lámpával,és 1 gázkarral
akkor ezek szerint nem windows inditasa csokkentett modban.akkor er vmit a virusirtas.celszeru kikapcsolni a rendszervisszaallitast is,mert a virusok eloszeretettel telepednek meg a system volume information konyvtarban.
Ma felébresztettem az fzr-t az udvaron és elsőre duruzsolt is szépen ahogy kell neki:) de ki lett vonva forg.ból így csak üresben lehet hallgatni:((
PUPU megint hozzád fordulok. A dob amit eladnál az passzol 600ra is? Mert ha igen akkor érdekel...nemtudom hogy mekkora motorra van méretzve, vagy milyen teljesítményhez...de most ez itt számít?
Most mit gondolhat?Mit csinálok a 600-assal?
Tudom én is sűrűn átérzem
Naná hogy kipróbálom
kuplung be,rá 1 ujjam ,csutkagáz,kuplungot kipattintom,mint a régi szép szimós időkben,de már rántom is felfelé az első kereket
oszt pűűűűfffff már be is takaróztam vele(szó szerint)
Hát nem volt nagy öröm a találkozás számára
azt hiszem be fog kékülni a picsám,és megbeszéltük hogy jó hogy nem vettem fel a bukóját,mert azt is lesúroltam volna,igy a kobakom is fáj
Ja meg tartozok 1 hátsó lámpával,és 1 gázkarral
Meg felhúztam a procit 4 Ghz-re
Mit cseréltél?
Ezt te nem értheted
Magyarázzátok már el szegény tudatlan linux júzernek...
Restartoltam és csak a win7 loader jön fel nincs választási lehetőségem.