Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 1000 hez van méretezve ott faragták rá a motorra a 60as rendszert a Simánál, nem lehet szétbontani a csöveket 1 darabból van. 600ast túlöblítené szerintem.
Hello mindenki!

Ma felébresztettem az fzr-t az udvaron és elsőre duruzsolt is szépen ahogy kell neki:) de ki lett vonva forg.ból így csak üresben lehet hallgatni:((

PUPU megint hozzád fordulok. A dob amit eladnál az passzol 600ra is? Mert ha igen akkor érdekel...nemtudom hogy mekkora motorra van méretzve, vagy milyen teljesítményhez...de most ez itt számít?
Ja meg mielőtt felültem mondtam neki hogy ne fossál,hisz tudod hogy nekem meg 600 százasom van
Most mit gondolhat?Mit csinálok a 600-assal?
Neeee
Viszketett a picsád 1 kis motorozásra mi? És így vakartad meg.
Nem bírtál a lovakkal mi? Megrészegített a tudat, hogy kell neked, birtokolni akarod,csak nem tudod elbírsz - e vele.
Tudom én is sűrűn átérzem
Simsonoztam kb:4 métert Rég nem látott haver vett 1 szimót ,találkoztunk az utcán.Önfeledt állapotba kerültem
Naná hogy kipróbálom
kuplung be,rá 1 ujjam ,csutkagáz,kuplungot kipattintom,mint a régi szép szimós időkben,de már rántom is felfelé az első kereket
oszt pűűűűfffff már be is takaróztam vele(szó szerint)
Hát nem volt nagy öröm a találkozás számára
azt hiszem be fog kékülni a picsám,és megbeszéltük hogy jó hogy nem vettem fel a bukóját,mert azt is lesúroltam volna,igy a kobakom is fáj
Ja meg tartozok 1 hátsó lámpával,és 1 gázkarral
Került bele még egy VGA (Ati 5770 Crossfire)
Meg felhúztam a procit 4 Ghz-re
Ja, jó lett a géped, mostmár télleg csak egy SSD kellene a 7 feletti indexhez
Mit cseréltél?
Titok
Ezt te nem értheted
Mi ez a "vírusirtás", megy "csökkentett mód"?
Magyarázzátok már el szegény tudatlan linux júzernek...
döglődés
Hehe, télleg! ez a kis juki is jó lett volna, ha ott van biztos nem fáztam volna (annyit ér, mint egy villanykályha )
Az én kocsimat is szokta víz érni,ha esik az eső
kis genyok jobban döntenek vizesen mint én szárazon
Nekem nincs csökkentett mód a gépen.
Restartoltam és csak a win7 loader jön fel nincs választási lehetőségem.
Motogp tiszta sikonda feeling van. Na nem a döntögetés hanem az eső.
Jó persze magyarázd 1 vaknak hogy kell gátfutást végrehajtani.
akkor ezek szerint nem windows inditasa csokkentett modban.akkor er vmit a virusirtas.celszeru kikapcsolni a rendszervisszaallitast is,mert a virusok eloszeretettel telepednek meg a system volume information konyvtarban.
kellett neked elkapcsolni a kedvenc sorozatarol a hiradora
en le igaz mar 2 eve