Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kár, mert így drága lesz
Ott a hátsó lámpám rajta
Én lementettem a képet mert szép.
papiros?
Nekem mondod.
Évek óta nem kellett kölcsön kérnem.
Tudom,de én is kezdek hasonlítani a templom egerére! És nem csak kinézetre,hanem az anyagi helyzetem mostanában katasztrófa!
ezeöccá?
Kitakarítottam a kisebbik stúdiót olyan pöpec pormentes hely lett holnap ki is viszem oda a vasat berendezem műhelynek. Ja vasárnap mert megyek kuncsorogni.
Az épített fekete Fz 750 valszeg eladó sorba kerül, valaki esetleg?
Az ára még meghatározás alatt van
Az a baj itt unatkozok mert nincs pénzem 5db flextárcsára 4m zártszelvényre és 2db 10es fúróra össz 2500ft
Az enyém is abból készült, láthattad a terhelést is bírja, nem nagyon kell erősebb anyag
Én nem hallom a hangját mert hátrafelé lő. Sanyi a tiéden jól mutatna mingyá karácsony
Nem rakom fel az r6os vázat sok a cécó mert full alu 20x20as zártból próbálok meg csinálni az r6 mintájára full egyenes mind a 4 szakasza így elvileg könnyen össze lehet hozni egy 1személyes módot.
Mindig is sejtettem hogy beteg vagy...
Ne add el a Simabélát mert qrva jól néz ki,és micsoda hangja van!
a helyi márkakereskedő
cseréljük el
Megbeszélem a kollégáimmal....
Télen mindig unatkozunk, meg van az a pénz
Jaszi nem akarsz 1 1000-ből streetfightert csinálni.
De jó rá nem?
Jó gondolkodok keddig várok akkor kapok választ elvileg megkapom a fizut a jövőhéten 5heti pízet előre. És akkor nem kell eladnom és a kisebb alkatrészeket meg tudom venni és Ábrushoz is le tudom fuvarozni a blokkomat. A többi sporolás meg karácsony.
tessék ez 100% hogy jó rá
600as dob
ne add el, mert megbánod
többször nem mondom, és nem kell rá reagálnod
55ös a csőcsatlakozás a közösítőre