Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20 éve cirkulálok a forgalomban és eddig egyszer büntettek meg (kb 15 éve) 1000 Ft-ra mert a "rossz" végén akartam kikanyarodni az egyirányú utcából. (külső befolyásra tettem, ha magamra hallgatok nem csinálok ilyet)
Engem egyáltalán nem zavar hogy ennyi a bírság és a "lesből" trafizó rendőrökkel sincs bajom (mint sokaknak) sőt talán néhány parasztot akik durván szarnak a szabályokra, talán azok is visszavesznek.
Ha meg én szabálytalan vagyok és megbüntetnek azért csak egyetlenegy embert hibáztathatok. (nem, nem Orbán Viktort hanem saját magam)
Mielőtt bárki rendőrnek nézne nem azt támogatom hogy legyen bevétele a rendőrségnek, hanem hogy csökkenjen azok száma akik miatt már jó párszor kerültem életveszélyes helyzetbe mert Ők ügyes gyerekek és nekik ne mondják meg hogy hogyan közlekedjenek. (érdekes módon pl Svájcban járva a 30-as táblánál még a fekete 4,2-es Audi és a neonzöld NFS-es Celica is tudott 30-cal menni, valamint ha a zebrához csak közelített a gyalogos már álltak is bele a fékbe a sofőrök mert agyon is lövik a tárgyalás után ha nem engedi át a gyalogost) És igen, jó volt ott közlekedni mert kiszámítható volt a többi közlekedő és nem volt anyázás sehol,még akkor is mosolyogva legyintettek ha elaludt valaki a pirosnál. (aki ott paraszt volt az nem svájci rendszámmal szerepelt)
Na mentem nagyfaluba du vok.
Hülye példa volt nincs is motorod . .
Csak 1 példa szentendrein bekerülsz a dugóba. És hogy haladj és ne állj ott órákig kicsit csalsz a motorral dupla zárón átmész eddig azt mondta 10000 most azt mondja 100000 és kész nincs részlet.
Jó reggelt
Visszaírt a hirdetőd, a légszűrőház kompletten gumicsonkokkal 6000
hát gyorshajtásért engem sem
A gyorshajtásnak mennyi a felső határa? 300? Az nem sok? És nem tegnap lett ennyi.
Ez csak 2 dolgot jelenthet.
Vagy rendőr vagy, vagy szerencsés - egyik sem tart örökké.
Nem ezzel van a baj, mert ez rajtad is múlik.
Ha a súly adót emelik fel 100ezerre, meg a kötelezőt, na az a gáz.
Eddig még nem büntettek meg...
Szerinted? Vagy Neked mind1?
Az miért baj, hogy felemelik a helyszíni bírság összegét 20-ról 100-ra?
Na jó éjszakát holnap.
Ábrus! Eladták a kicsit? Nem látom a hírdetések között!
A meccseken gyakorlatoznak élesben a bevetésiek.
Lesz még itt Orbán takarodj,és az már csúnyább lesz mint a Gyurcsányi vihar volt,mert most már kiképződött a kemény mag!
Behajtják haver itt volt angliából 1 1100kawával és kapott 10 gyorshajtás büntit angliába innen.
Elmennek a jóqrva annyukba. Persze mentelmi joguk van... úgy könnyű más faxával verni a csalánt.
Egyébként lassan oda jutunk, hogy Európában nálunk a legszigorúbbak a büntik. Persze csak minket érint, a külföldieken nem hajtják be.
Jó lett télleg.
Ez csak bevétel,mert eltapsolták a pénzt,sürgősen pótolni kell a hiányt,ezért sem adnak részletfizetési lehetőséget.Vazze,ez a Fidesz brutálisabb lesz,mint az ÁVH-volt!
Papíros, 4 hónapja volt műszakin. Motor tavasszal volt szelepállítás, karbiszinkron kombón normális szerelőnél
ez a választók azaz a mi akaratunk
szóval nem értem mit nem értesz, ezt akartad nem?
most hogy mondod