Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szakik ez jó 20x20as zártszelvényt hegeszteni?
http://szerszampiac.hu/szersza...
ja én mindent jobban tudok
most mondták, úgy lesz ahogy te mondtad
szóval ha törlik az időmérőt, Talma indul elölről
Nembaj mert minden nap 2. edzése számít bele az időmérőbe
asszem a 125-ös időmérőt törölték
azóta volt még egy szabadedzés, ahol a 13.-ik lett
Esik ömlik
Hehe ha minden igaz Talma holnap az első helyről rajtól. Esik az eső Estorilba és ő futotta tegnap a legjobb időt.
14kor időmérő motogp digi
Ha közelebb laknék,ne félj,nem lenne nyugtod tőlem. Ma is 90km a hegyen.
De még a legkisebb nyavajáért is annyit kapsz hogy nem győződ fizetni.
Rendőr ismerősöm megállt 1 bank előtt asszony kiugrott az atm-hez. Taxi megálló volt sehol 1 taxi se 1perc volt az egész 30000ft mert a térfigyelőn látták és lefotózták.
látod, velem meg nem teker senki
Mert itt a fóti út életveszélyes rákospalotáig minden héten elütnek valakit.
Mé nem bicajozol! Sokkal olcsóbb,mint a BKV,és gyorsabb is. És még szikár csávó is lehetnél!
Hű de szép idő van,olyat bringáztam,hogy csak na! Szép az őszi erdő,csudaszép,és alig vannak. Voltam a tv toronynál is,de ott már tele a parkoló.
A bünti,hát igen. Könnyen bele lehet csúszni,de egyetértek Ábrussal!Csak lesz egy kis visszatartóereje a dolognak,legalábbis remélem, mert elég sokan vannak azok,akik vastagon szarnak az egészre! Egészen addig,amíg baj nem történik. Utána megy a sírás,de hülye voltam,bárcsak visszacsinálnám. Sajna láttam már nem egy ilyet.
Aha ilyenkor buszozok metrózok villamosozok.
ilyenkor buszozó?
Gyulám nem tudtam lemezt venni nem maradt rá keret. A héten kapok és küldöm őket.
Na szasztok visszajöttem voltam nagyfaluba 4ó összesen
használt, de még garis 27-32 ezer között van
én innét vettem
az egesz jo ar... na majd felveszem a kapcsolatot vele,hogyan postaztassam.koszi!
Sziasztok fiúkák. Mi a helyzet? Látom Pupu neki állt szerelni - csak tudnám miért ha el kell adnia dolgokat, hogy meg tudja venni a kajáját amit a bendőjébe tesz.

Sanyi nagyon szép lett a kis golf. Ha egyszer megválsz Tőle, majd lehet kialkudunk valamit

ábrus, "meggyógyultál már"?

ádám, akkor vegyél motort, ha van rá pénzed, mert úgy jársz, ahogy én és elbaszod az életed, higgyél nekem...

emre: hó meni dollár most egy olyan vga?
és ott a hó is olvadva esik