ha jársz-kelsz bpesten sasold a parkoló motorok km óráit... én néha ledöbbenek hogy milyen csittifitti bmwk vannak 100ezer km körül.. és nem ritkán felette. Ezek szerint nem csak vagizni veszik a manager urak.
Ezek jó viszonyítási alapok egyéb motorokhoz is
Annyira nagyon nem vagyok ebbe benne, de köszi a felvillanyosítást, mostmár akkor tudom. Az enyémre is megmondták, hogy az a 43 az 50 körül van legalább, de ettől még nem szeretem kevésbé perrsze
na cintia mi van, megvetted a katanát vagy nyuszipicsa vagy?
(60-70ról szokták a komoly vasakat (pl 4-5 éves busa..) 30 köré pozícionálni.. az újabb gépeket meg 2-3 éves korukban 20ezer körülről 6-8 ezerre.. ez a módi, nem egyszer láttam ilyet )
Viszont véletlen találtam 1 qrvajó motoros útvonalat! Veszprém-Pannonhalma, meg azon a környéken többfelé is. Széles, kanyargós, jó minőségű út, bár szalagkorlát az van, de jól lehet menni rajta (autóval 80-120 közt lazán)
Errefelé kéne valami talit szervezni majd - ha jó volt a Mecsek, ez a Bakony is jó lesz
Nem tom miről maradtam le,de sajna rászolgáltam a dologra. Elég csúnyán néztem ki hajnali fél háromkor,bringával,tök k.o.-san hazaérkezni,miközben azt mondtam otthon,egy óra múlva itthon vagyok Ez délután hat körül történt,és egy rövid gatyába és egy pulcsiba elmentem otthonról,mobil nélkül.
Ezek jó viszonyítási alapok egyéb motorokhoz is
na cintia mi van, megvetted a katanát vagy nyuszipicsa vagy?
(60-70ról szokták a komoly vasakat (pl 4-5 éves busa..) 30 köré pozícionálni.. az újabb gépeket meg 2-3 éves korukban 20ezer körülről 6-8 ezerre.. ez a módi, nem egyszer láttam ilyet )
Viszont véletlen találtam 1 qrvajó motoros útvonalat! Veszprém-Pannonhalma, meg azon a környéken többfelé is. Széles, kanyargós, jó minőségű út, bár szalagkorlát az van, de jól lehet menni rajta (autóval 80-120 közt lazán)
Errefelé kéne valami talit szervezni majd - ha jó volt a Mecsek, ez a Bakony is jó lesz
Jó éjt mindenkinek!
Mondjuk elég parittya voltam.
szasztok