Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azt tom, hogy közepes használattal évi 10 reális, ha meg túrázós is valaki, akkor idő és pénz függvényében nincs felső határ
ha jársz-kelsz bpesten sasold a parkoló motorok km óráit... én néha ledöbbenek hogy milyen csittifitti bmwk vannak 100ezer km körül.. és nem ritkán felette. Ezek szerint nem csak vagizni veszik a manager urak.
Ezek jó viszonyítási alapok egyéb motorokhoz is
elvileg szombatin megsasoljuk, úgyis megyünk le tatára
Annyira nagyon nem vagyok ebbe benne, de köszi a felvillanyosítást, mostmár akkor tudom. Az enyémre is megmondták, hogy az a 43 az 50 körül van legalább, de ettől még nem szeretem kevésbé perrsze

na cintia mi van, megvetted a katanát vagy nyuszipicsa vagy?
jaj, hát azt mindneki tudja, hogy 30ezernél több km nincs egyiik motorban sem, kivéve néhányat, de 40-50ezerrel csak bolond vesz
25ról semmi értelme 21re visszatekerni...

(60-70ról szokták a komoly vasakat (pl 4-5 éves busa..) 30 köré pozícionálni.. az újabb gépeket meg 2-3 éves korukban 20ezer körülről 6-8 ezerre.. ez a módi, nem egyszer láttam ilyet )
jóhogy
1,7 misiért - alaphangon - egy 21 ezret - ami kb. 25.000 - futott kawasaki a rusnya fajtából jó?
nem mintha érintene, de ez kurva jó ajánlat http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx10r-4123844
Szasztok, nem voltam szo reggel óta.

Viszont véletlen találtam 1 qrvajó motoros útvonalat! Veszprém-Pannonhalma, meg azon a környéken többfelé is. Széles, kanyargós, jó minőségű út, bár szalagkorlát az van, de jól lehet menni rajta (autóval 80-120 közt lazán)
Errefelé kéne valami talit szervezni majd - ha jó volt a Mecsek, ez a Bakony is jó lesz
nincs is
Edzed az asszonyt?
PUPU rá van irva a szivócsonkra hogy hány lovas?
Akkor én is befejezem,nem feszítem tovább a húrt!
Jó éjt mindenkinek!
A pálinka,és a pörkölt nem megy össze a gyomromban,hű de kikaptam!
Mondjuk elég parittya voltam.
Asszem énis eltolom a bicajt holnap vagyok jó éjszakát.
Jó éjt Emre bácsi!
asszem jójszakát rendelek el magamnak
szasztok
Nem tom miről maradtam le,de sajna rászolgáltam a dologra. Elég csúnyán néztem ki hajnali fél háromkor,bringával,tök k.o.-san hazaérkezni,miközben azt mondtam otthon,egy óra múlva itthon vagyok Ez délután hat körül történt,és egy rövid gatyába és egy pulcsiba elmentem otthonról,mobil nélkül.
bocs, most jut eszembe te akkor bünti alatt voltál, szóval nem hiszem hogy olvashattad
tényleg katival mi van?