Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervezz le egy november végi kihelyezett FZR-es találkozót nálatok
Ha úgy jön ki a lépés én is felmennék a Devils Börzére
Sanyi is azt írta, hogy nov végén menne fel Pestre.
Lehet összejönne a buli
kedves robertgida! irtam neked mailt,ami az adatlapodon van arra.azt hasznalod,v csak msn?
Megörülök nem megy még mindig a bithorlo.
unatkozok nem tok mit csinálni.
igazából nem is értem az ilyen barmokat
Pupu, ne nézz ilyeneket, hosszútávon árt az agynak (ezek után szokott következni a barátokközt, majd a zikszfaktór, a kór előrehaladtával pedig a győzikesó )
ügyesen reggeliztem, csináltam toast szendót, míg sült benyomtam a finom mézünkkel egy szelet kenyeret is
fú az utolsó előtti .
szia cicanyuszi. máris beértél a nyomikákkal?
Jó reggelt kis mazsi-drazsi! :)
na, nemsokára irány meló
szeva
Gyula,

Az előzményekben írt kábelköteg átnézéséhez valami hasznos infóval tudnál segíteni?
Jó reggelt.
A kW van rá írva de elvileg átszámolva igen.
Jó reggelt!

Titeket visszaolvasni baker.... Grrr...
A változatosság kedvéért épp túlóázok. A héten 9-17 dolgoznék...
Októberre plusz 40 órán volt.
Kicsit unom már. Bár tény, hogy a túlórákkal benyalt a fizu br. 250 fölé.
Hogy a km mennyire valós,az attól függ mennyit hajtottak bele,és mennyire bonyolult visszatekerni egy elektronikus órát.Én tudtam hogy vissza van tekerve az óra,mert 46000-el hirdették,de csak 26000-et mutatott.Így aztán a 46000-érték is kétséges,csak annyi biztos hogy már Ábrus előtt is volt javítva.
Amit hitellel árulnak,az mind drága,ezért is adják el,meg akar szabadulni a tulaj a megdrágult hiteltől.Viszont most már vannak árfolyam garantált hitelek,és lehet venni 0.5-1 milliós kedvezménnyel 2009-es modelleket,sokan erre állnak át,és szabadulnak a korábbi drága hitelektől,mert azok kb.ennyivel megdrágultak,és a különbség a kedvezménnyel 2 milla is lehet!
idén motorral nem voltam sehol szinte és 12 belaszaladt ígyis.. alig hagytam el a megyét. A tavalyi 25 az nagyon kellemes volt.. kár hogy idénre nem jött ki a lépés
Okés