Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááááhhh. Én ennél jóval komolyabbra gondoltam. De azért köszi. Ennél most is "jobb" van itthon.
De amikor meg én mondtam, akkor mindenki oltogatott, hogy így meg úgy szar, stb. hát most kiderül, hogy ÉÉÉÉéén értek hozzá

ádika: samsung galaxy jó, nővérem barátjának spica-ja van, de android-ot nem veszünk mert még nem nőtt fel magyarországon.
firefoxnál ctrl és egértekerő is működik
Megmondom neked a főnök nekem akarta adni a galaxiját mert vesz szifon4et és nem kellett 1 kalap fos. Én utáltam a szifont de ez a 4 nagyon durvánkomolyrasikerült olyan alkalmazások ami másra nincs ha lenne pénzem tuti szifont vennék. HD kamera van benne bazki olyan videót fotót csinál hogy odabasz.
Hagyd a szifont, öcsi vett 30ér új samsung galaxy-t vagymit. nagyon durva, beszarsz, kurva jó! nézd meg a tulajdonságait.
nekem van egy otvar simsonom:) poccre indul,de az istennek nem hajlando 40-nel jobban menni.35-ert barki viheti.szep narancssarga.iwiemen latszik,szergej a neve:)
ilyet hasznalok itthno.mar kb 4 eve megvan.meg sulinetes darab:) es meg mindig kitunoen adja magat
firefoxnal ctrl+ "+"
De, rossz hírek:
Kp-ért nem adja. Egy valamiféle motor kellene neki érte cserébe. Simson, robogó, kék, ződ, sárga.... mindegy guruljon, és egye a benzint.
Ha van valami ótvaros robogód, vagy 10-ért havernál egy swalbe, vagy valami, akkor lehet vele bizniszelni....
Genius SW-5.1 Home Theatre
• Teljesítmény: 3600W PMPO, (4x15W /oldalsó/+15W /közép/+45W/ mély /) RMS
• 3db sztereó bemenet: CD/VCD/DVD, TV, MAGNÓ csatlakoztatására
• 1db 5.1 csatornás bemenet: RCA csatlakozó vagy 9 pólusú DIN csatlakozó / hangkártya vagy asztali DVD 5.1 csatornás kimenetéhez /.
• Hangerő: "master" / főhangerő /, center, mélysugárzó, hátsó
• váltógombokkal kiválasztható bemenetek: CD/VCD/DVD-, AC3-, MAGNÓ-, TV üzemmód
• Külső méretek (széles*magas*mély): Mélysugárzó: 220*380*330 mm, Oldalsugárzó: frontsugárzók: 120*235*165 mm, hátsó hangszórók: 120*120*120 mm, Középső /center/ hangszóró: 360*160*165 mm
• A mellékelt távirányítóval a hangszóró alapfunkcióit lehet vezérelni: hangerő, némítás, stand by.
Szia Thomas
Nyami! egészségedre! köszönöm ha rákérdezel, tervezek egy kis átépítést - átrendezést és ha lenne cucc, akkor úgy rendezném az egész mindenséget.
Hát gyerekek.
Tört rám olyan kajakóma, eszméletlen.Rendeltem a Hajdúsági étteremből (gödör) egy kajeszt:
Vörösboros marhapörkölt alföldi pásztortarhonyával, csalamádéval.
Odabaszott. Rohadj jó volt.
Szia Poti !
rákérdek neked. Egyik cimbinek van valami jóféle cucc
Melózók én is egész nap csak filmezek és filmezek, azaz nézem nem csináljuk.
Kockafejek valami angol vígjáték sorozat hát fosok a röhögéstől.
Keresek felnit 17est azon kívül semmi extra.
Szasz Pupu! Na mi a helyzet? Mostanság nagyon el voltam tűnve, kicsit sikerült vitába keverednem, úgyhogy 2 hétre ítéltem magam az asszonykához. Elvben most már többet leszek megint, csak hát melózni kell mert nagyon kell a pénz. Apropó, nem tud valaki ócó házimozit? Meg akarom lepni magam valami jóval karácsonyra és ez szerepel az ájfón melletti listán...
Te Sanyi. A nővérem éppen váltani szeretne autót. Ha érdekli akkor megvan még?

sziasztok mindenki
hát azt nem írja de ne legyen kopogó hangja mikor mozgatod. pl felhúzod akkor ütközésnél ne kopogjon. Azt írja a holtjáték a több kisebb holtjátékból összeadódhat szal lehet nem 1 helyen kell nézni.
Köszi!
Ez asszem olyan 2mm körül van. Akkor szedem szét megint, valamit még megpróbálok igazítani rajta.
Mi ne kopogjon?
Ja és ne kopogjon
0-2mm a felett javítós
Mindjárt megnézem a motorrevübe 1 pill
elvileg annyi elfér nekem 2cm volt míg nem cseréltem le a csavart.
De csak fel le oldalasan ne kottyanjon.