vót egy eszméletlen méretű projektorom vagy 3 hétig.
akkor volt, mint egy utazóláda.
egyébként nem nagy kunszt projektort építeni
1 lcd monitor, és egy mezei írásvetítő kell hozzá: link
Na elvtársak benne van az Exup rugós cucc az FZ-be.
Most végeztem, még össze kellene pakolnom, szóval kipróbálni ma már nem tudom.
De nem keveset emelt rajta az eredeti exup csonttal.
Rövidebbet nem is mertem beletenni, pedig van két pár.
Én ha vennék maxi kéklemezes verziót vennék házimozit.
Ha megcsináltam a tetőteret (az elköv. 3 éves tervben benne van) akkor a mostani hálóból nappali lesz.
Tuti kibulizok egy projektoprt, meg egy teljes fal méretű vásznat. Az mekkora lenne baker...
No, az pöpeces. Ehhez a hangcucchoz meg kinéz már egy ilyen is. Szóval durván 150.000 pénz ma egy jóféle házimozizós élmény...Eladom a monitorom meg a hangcuccost a feléért kb - kicsit kevesebbért, és akkor jó is leszek...
Most vett a volt asszony anyja 1 samsung házimozit hangfalakkal 30körül nagyon szépen és jól szól.
Nekem most égett le az 5.1 erősítőbe a mélynek valamije én nem szól a 600W subládám 30cm a mély és van vagy 20kg a mágnese leesett az álmenyó a plafonról
Ez nem is vészes árú, ha azt nézem. Meg erről tudom, hogy baszott jól szól, havernak is ilyen van. Mondjuk Neki van, hozzá egy Xbox 360 meg egy 82 cm-s LG nagytévé. De hát szépen sorjába haladunk előbb még meg kell nyernem a lottót, mert azok már nem ilyen áron kaphatók.
Jelenleg egy 22"-os LCDTV monitorom van. Annak a méretével nincs nagy gond, meg szép a képe nagyon, HD ready. Csak a hangcuccost kéne kicsit erősítenem, mert ez jó-jó, nagyon szépen szól, ha hallanád letennéd a kalapod, hogy ez az annó - 5 éve - 24.000-es szett, milyen szépen szól még ennyi idő után is. Valószínűleg eladó sorba kerül majd, ha meglesz az új, akkor valaki nagyon jól jár, mert 10-en ezerért kap egy fullos 5.1-et.
De nekem ez már nem elég. Nagy gyerek vagyok és kellenek az ilyen kis kütyük, mert örömöm lelem benne. 12 nm-es a szoba ugyan, de ezt már egy életre venném - vagyis amíg egyszer bebaszva bele nem térdelek valamelyik hangfalba táncszőnyegezés közbe Lehet már egy ilyen is kiszolgállna...
Nem felejtettél el valamit?
akkor volt, mint egy utazóláda.
egyébként nem nagy kunszt projektort építeni
1 lcd monitor, és egy mezei írásvetítő kell hozzá:
link
Most végeztem, még össze kellene pakolnom, szóval kipróbálni ma már nem tudom.
De nem keveset emelt rajta az eredeti exup csonttal.
Rövidebbet nem is mertem beletenni, pedig van két pár.
Ha megcsináltam a tetőteret (az elköv. 3 éves tervben benne van) akkor a mostani hálóból nappali lesz.
Tuti kibulizok egy projektoprt, meg egy teljes fal méretű vásznat. Az mekkora lenne baker...
Tomiiii kelj feeel, bilibe lóg a kezeeed!
Nekem most égett le az 5.1 erősítőbe a mélynek valamije én nem szól a 600W subládám 30cm a mély és van vagy 20kg a mágnese leesett az álmenyó a plafonról
Filmhez a mostani is FULL elég.
Zenéhez meg nem ilyen való. (oda hangfal és erölködő kell)
Szerintem.
De nekem ez már nem elég. Nagy gyerek vagyok és kellenek az ilyen kis kütyük, mert örömöm lelem benne. 12 nm-es a szoba ugyan, de ezt már egy életre venném - vagyis amíg egyszer bebaszva bele nem térdelek valamelyik hangfalba táncszőnyegezés közbe
Lehet már egy ilyen is kiszolgállna...
Hogy minek-e eked, azt nemtoom..
Mekkora TV-d van? Vagy projektrorral nyomod?