Papíron 22 literes, de 18-nál többet még nem tudtam beletenni.
Majd ha jó idő lesz, beleteszek pont 5 litert, meg elteszek agy kannával az oldaldobozba, aztán megyek míg ki nem fogy.
Addig nem spekulálok, mert lehet kevesebb volt benne, mikor rátankoltam, mint ahogy azt most számítom.
ja meg valami.atlag 6-8 kozott irjak a fogyasztasat ennek az autonak. nekem 8-10 kozott van.igaz en nem is kimelem a fordulatszammerot:) viszont a biztositas ra ebben az evben vmi 15.000Ft lesz.sulyado szinten nevetseges. ne mviccelek,ha azt mondom,h lassan a motornak a koltsegei tobbe vannak,mint az autonak:)
az enyembe 188800km van.ora szerint.nagyjabol valosnak is tunik,mert mar kopik a kormany.imadom,mert mindig elsore indul.kicsit eszi az olajat,vizet felujitas utan is,de hat szarom le.a lenyeg,h nem hagy cserben.ha odalepek megindul,ha leallok megall,nem tovabbgurul 3 gyalogoson keresztul.qrva jo az ABS es a klima.abszolute kenyelmes.nekem kicsit alacsony,igy nehezkes kiszallnom az 190-emmel,de elferek benne!rozsdasodni rozsdasodik,erre figyelni kell.foleg a kuszob es a sarvedonel.de a motor az kinyirhatatlan.pedig van mikor begozolok,es pirosba lendul a fordulatszammero.akkor csak egy nagy fustfelhot otthagy,es mar el is tunt a gep mindenki szeme elol.szo szerint
de komoylra forditva.1 eve hasznalom.kb 6000km-t tettem mar bele.es nem bantam meg.sto.totalisan beleszerelmesedtem a kis autoba.400-ert vettem,ezt a penzt maximalisan megeri.ha ti fel millat szantok ra,sztem mar kaptok egy ujabb fajtat is.annal mar a korroziovedelem is jobb.
a teljesseg igenye nelkul:
iylen az enyem,csak ezust:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/hyundai/accent/hyundai_accent_g
ls-4236455
es iylet ajanlok en:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/hyundai/accent/hyundai_accent_1.5_
ls_friss_muszaki.kis_fogyasztas-4269283
a nők nagyon egyszerűek... persze nálunk nem egyszerűbbek, ha jól belegondolok eléggé bonyolultak.. dehát mégiscsak tudni kell a kulcsot hozzájuk.
Nem vágynak másra, mint vidámság és szeretett / törődés... ebből kiindulva a következő lowcost megoldást ajánlom:
otthon megnézni egy jó vígjátokot, esetleg valami romantic film is szóbajöhet, donpepe pizzával, utána meg egy kiadós dugás gyertyafénynél. Vagy közbe is lehet. ez tuti bejön.
azt en se tudom,de azt tudom,h ott a fotereteken annyira finom szendvicset ettem,h ihaj.meg van ott egy kedves kis peksuti bolt is. es tokre tetszik ahogy meg van csinalva ott a templom elott.szep varos az a debrecen. na meg onnan vettem a motort is anno,szoval plane nagoyn szep varos:D
nagyjabol tok mind1,mert ugye tudod kozuton kihasznalni a jobb gumi kepessegeit.en ugy vagyok vele,amit a penztarcad megenged.erdemes kozepesen lagy gumit,mert a kemeny hamarabb kirepedezik,mint elkopna,a nagyon lagy meg villamgyorsan elkopik a jo magyar utakon. lehet meg ketkompnensut is valasztani,de mint mondtam,nem biztos,h megeri...
esetleg ezoterika?horoszkop meg fustolo,meg gyertyak,stb. en egyszer asszonynak valentinra kinagyitattam egy kozos kepet amikor franciaban voltunk.beletettem egy gyonyoru kepkeretbe,es azt adtam oda par szal rozsa kisereteben.bejott:)
szinhazra koncertre gondoltal mar?na nem epp vmi backstreet boysra (sry nem tudok ujabb fiucsapatnevet), hanem vmi klasszikus,esetleg jazz. a nok altalaban vevok a muveszeti dolgokra.legalabb is asszonynal nagyon bevalt a szinhaz:) a virag az viszont alap!az t ki ne hagyd,mert veged!tapasztalat
ahogy mondod.nem fizetik a reszleteket,es visszaveszik.a kerdes,h miert nem fizetik a reszletet.mert van,aki megveszi,hajtja,mint a oblond,nem torodik vele,aztan otthagyja a banknak.3-4 eves leharcolt millio km-rel.meg persze a masik veglet.a csalad kis kedvence votl a gep,csak hat CHF,bejott egy nagy adossag,es nem tudtak fizetni.tokeletes allapotu idosebb kocsira jellemzo. noverednek uzenem,nezzen szet a hyundaiok kozott.olcsok,es a vilagbol kimennek.egyedul a rozsdasodassal vannak bajok,bar ugy tudom a 2000-es accent 2.0-nal ezt mar megoldottak. abbo legy jo 1.5CRDi,es hogy idezzek vkit "iccoke":) esetleg meg opel corsa,v renault clio ami szoba johetne neki.ezeknek meg realis az aruk.a polo,golf,206 draga joszagok.persze ehhez minoseg is tarsul...
Majd ha jó idő lesz, beleteszek pont 5 litert, meg elteszek agy kannával az oldaldobozba, aztán megyek míg ki nem fogy.
Addig nem spekulálok, mert lehet kevesebb volt benne, mikor rátankoltam, mint ahogy azt most számítom.
de komoylra forditva.1 eve hasznalom.kb 6000km-t tettem mar bele.es nem bantam meg.sto.totalisan beleszerelmesedtem a kis autoba.400-ert vettem,ezt a penzt maximalisan megeri.ha ti fel millat szantok ra,sztem mar kaptok egy ujabb fajtat is.annal mar a korroziovedelem is jobb.
a teljesseg igenye nelkul:
iylen az enyem,csak ezust:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/hyundai/accent/hyundai_accent_g
ls-4236455
es iylet ajanlok en:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/hyundai/accent/hyundai_accent_1.5_
ls_friss_muszaki.kis_fogyasztas-4269283
Nem vágynak másra, mint vidámság és szeretett / törődés... ebből kiindulva a következő lowcost megoldást ajánlom:
otthon megnézni egy jó vígjátokot, esetleg valami romantic film is szóbajöhet, donpepe pizzával, utána meg egy kiadós dugás gyertyafénynél. Vagy közbe is lehet.
vagy esetleg nem akar valaki velem bérelni egy garázst újpest környékén?
amik ott vannak, azoknak a nagy része olyan, ami használva volt 6 hónapig aztán meg elvette a bank..