Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem nemes, és nem paripa
egyébként meg ne hízelegj, mert nagyon nem bírom. (gondoltam szólok )
mióta itt vagyok közel 40000hsz 8 hónap alatt. közel 166hsz/ nap átlag
elég profik. és continental forgalmazó.
link
Nincs mit. De egy fürdőruhás vagy vizespólós képpel lógsz. (nem magadról)
elnézést hogy nem szenteltem több figyelmet a nemes paripádra.
jaja énis abba gondolkodok de motorino 180as gumija itt van felrakom rá és akkor kiderül csak legközelebb motorgumis aki centirozni is tud az 25km veres1házon van.
majd holnap teszek fel közeliket én is a hátuljáról, hogy lásd
(ha már a találkozón nem néztél körül rendesen )
És nem ugyanaz!
Úgy tűnik! hálistennek sima mint a babapopsi.
Akkor megmérem tolómérővel a henger átmérőjét, és a jövőhéten rendelek egy gyűrűpárt hozzá.
A tömítések pótlását már intézem 990 Ft lesz.
Köszi Ábrus !
Hozzátenném hogy nekem a 600-asnak a felnije van benne!
Éppen nem ért hozzá de én mivel az anyagvastagság megengedte én biztosabbnak láttam kicsit levenni belőle. (egyébként én legközelebb 170-es gumit teszek fel)
komoly?
Azt hittem ez olyan egyszerű lesz mint az elefántot betenni a hűtőbe. Vagyis kinyitom a hűtőajtót beteszem az elefántot, becsukom a hűtőajtót.
Nálam szinte egy az egybe belement a lengővilla, a nyereggel, stb.
Ne már hogy a két felni mérete eltér annyival hogy utána kelljen dolgozni?
Ha szerencséd van akkor igen,bár elég karcosnak tűnik a henger fala.
de akkor hol érhet hozzá?
Megoldjuk no para te már tudod a méreteket
Mert nekem nem mi?
De bizony hogy kell! (és nem is keveset)
De azt néztem nekem végig a lengőkar felett megy el a féktámasztó rudazat.
igen mondtad.
jaja van profi esztergályosom most csinálja a kis dobomat 60 rendszert csapat oda neki. csináltattam vele új féknyereg adaptert az apriliához a 300 tárcsa miatt eredetileg elöl 240es volt. távtartókba profi a sárc 18 év bütykölünk motorokat neki is van 1 fzr 400 csak szegény már szarrá itta az agyát.
Szűken de elfér.
Ábrusnak 180-as van rajta, a féknyereg merevítő rúdból ki kellett köszörülni kicsit hogy ne érjen hozzá.
De ezt mintha mutattam is volna?
Lemértem elfér 160hoz oldalanként 1-1 centi de van nekem 2 oldalanként lánc is beleszámolva.
De ha nem fér el akkor 170/60as lesz
Szerintem nem kell ott köszörülni semmit, de a kerék távtartókra figyelni kell, nehogy más legyen a méret. Ezzel én is szoptam kicsit.
A blokkal ráérek itt van a kis maró csiszoló polírozó gépem és felpolírozom a szívócsonkokat. És átalakítom a segédvázam. És rendelek 1 pályaidomot hátra. A kuplungmunkahenger felújítót is megrendeltem már. Csak a légszűrő szívócsonk nemtom mennyi lesz a 4db de az már csak jövőre.
Kell 1 alacsonyabb lucas SBK kormány és hosszabb gázbowden és előre fém fékcső és kuplungcső. és rakom össze ha visszajöt a blokk még kb 1 50 60e és kész. De ez ábrustól is függ mit talál a szelepeknél.