Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimondottan neked címeztem a h.sz-t nemsokkal utána hogy beszéltünk(most had ne keressem vissza)
1.Hát ha rendesen olvasnád a hsz eket akkor meg lett beszélve hogy ha jön a Zsolti akkor felveszi a motorod meg a blokkom és leviszi csak egyeztess vele időt.
2. Én se odabaszom neki nesze itt van csináld 1ó beszéltünk telefonon hogy megbeszéljük a részleteket és elmondtam neki az érveim miért vele csináltatnám ennek nem anyagi hanem bizalmi oka van.
És ha azt mondja nem csinálom akkor nekiállok magam.
És ez csak azért szólt mert elég szar módon szóltál neki. Nem kell megvédenem őt megvédi magát ha akarja de ez nekem nem tetszett.
Ez nálam még nem aktuális. Ugyan nincs olyan szép hangja a motornak mint néhányotoké, de még használható. Meg egy nagy felújításra most nincsen pénzem.
Most inkább csak Puput akartam idegesíteni hogy én is bejelentkezek.
Világosítsatok fel a biztosításról pls. Kötelező váltani?
Én is beszállhatok? Van 1-2 beteg motorom.
Hát nekem erről senki sem szólt semmit... amiről MI utoljára beszéltünk az az, hogy megcsinálod a dolgaidat és ha free vagy, akkor szólsz! Ebben maradtunk. Felhívom zsoltit a jövőhéten, hogy mikor jár erre fele..

Pupu Te meg meg se szólaljál. Én megemlítettem ábrusnak a dolgot, sokat beszéltünk róla, nem csak úgy odadobom a motort, hogy na csináld meg...kicsit más a Te helyzeted és más az enyém, de ebbe megint nem fogok belemenni, ha mást nem is, azt már megtanultam, hogy Veled nem érdemes vitába szállni.

Mellesleg én megemlítettem Neki, hogy ha van kedve, ideje, ereje, akkor inkább belé plántálnám a pénzem, mint a yakomotoba, de ha nincs más akkor pécs lesz persze...az enyémmel csak valami kis gebasz van, csak Én már nem jövök rá. Nem szétszedtem és összerakni meg már nem tudom, hanem megcsináltam amit meg tudtam távsegítséggel, de elértem a korlátaimat.
Ikim. Lássukcsak. ÖÖÖööö. Pocakos, és őszhajú. Ennyit tudok róla.
De, várjál, szétnézek. Itt nincs.
papa hogy állsz a popsival?
tudom nem nekem szól a megnevezés,a könyv szerint igen
Jó estét Májsztró!
42ezer km-nél kell ellenörizni a szelephézagot ugye?
Hát, volt az ott is
De egy nagyjavítást nem biztos hogy velük szeretnék megcsináltatni.
IKIM-ről tud valaki valamit?
Én ha neked is jó akkor dec 5.én Sanyival meglátogatlak és 1ben le is dobjuk a blokkom. Hacsak a Zsolti nem jön fel nagyfaluba hamarabb.
A tiedet a Yakomotónál javítják nem?
Már megint telepofáztátok a fórumot reggel óta.
Neked is és Pupunak is írtam már hogy ti hárman beszéljétek meg amit meg kell beszélni aztán mondjátok hogy mit akartok. De nem szólt senki semmit. Úgyhogy ne baszogassál jó?
Nekem csak 1 blokkom lesz lent nem az egész motor elfér a sarokba biztos.
nekem elvileg 12 szelepet kell csak meghézagolni én is ki tudnám cserélni őket de a vezérléssel bajba lennék. Meg neki van nyomaték kulcsa.
Ja és ne harapj bele abba a kézbe aki szívességből csinál valamit azaz majdnem szívességből. Ha lett volna elég pénzed akkor már rég menne. Nekem van pénzem de benne jobban bízok mint 1 szervizbe aki le akar húzni és szart se csinál.
Nemúgyvanaz
Ha a tied lesz lenn tavaszig akkor én mikor viszem?
nem baszogatni kell megfogni és levinni. Mert hiába baszogatod ha lent sincs a motorod. De ne is baszogasd mert akkor nemet fog mondani.
Nekem itt van 1 hónapja kiszedve a blokkom és 1 kúrva szót nem szólok hogy miért nem csinálod már papa. Ha le tudom vinni akkor lent lesz és tavaszig ráér megcsinálni nekem.
Jó volt a forma 1 ha ábrus megjön elkezdem baszogatni a motorommal, mert ez így nem állapot, nekem is van egy kis forma1-esem itthon és nem tudok mit kezdeni vele.
Pedig úgy emlékeztem,akkor bocsi,lassan ugrik a Cavinton.
pontosítok: felülről a 2-3 dikkkkk
adataimnál középső két képen levő dob volt a gépen a ballószögi bulin