Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor minek engedted bele? Még megfázik! Nem érdemled meg.(nyomi )
Nem megy motorversenyt nézek meg forma 1et
Jó reggelt urak.
Nem bírtam alukálni tovább 5óóta forgolódók.
Ja és Zsolti is direkt hívogat hogy viccet meséljen.
Ez a kerékcsere oldal nem is rosz, és van 15 pénzért jó hátsó guma...hmm hmm. Pupu ha nagyon unatkozol átjöhetsz ám hozzám, szerelünk kicsit, okoskodunk mi meg hogy, eszünk 1 pizzát, iszunk 1 cola-t. Na?
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat lehet hogy akkor tényleg várok még egy kicsit hátha lesz vmi jó akció!
Széles utakat és még sok jó időt!
akkor mentem én is
szasztok
Na, COD-ozok egyet, aztán alvás.
Sziasztok !
Itt egy kép
nem kell valakinek 4 michelin téligumi a kocsira? 14-es 5,5-6 mm átlagos profilmélység. Ha jól csalódom 2002-es gumi
nem tom rossz üzletember vagyok . .
Na elvonultam szuszókálni holnap gp.
Jó éjszakát vashuszárok.
Én inkább karácsony előtt számítok rá, mivel még az idei forgalmat meg lehet vele nyomni.
A következő évet miért kellene akciózással kezdeni?
helló nekem ez a gumi nagyon tetszett jó guma http://www.r17.hu/index.php?pa...
bizony most nézem és mennek le az árak én is befektetek 1 zsír új szettre februárba.
én most nem kapkodnék a gumi vásárlással
nem lepődnék meg 1-2 komoly téli akción
Nálunk lassú víz partot mos.
Hali
Nekem metzeller roadtec z6 van fent de az baromi drága.
Ami jó gumi sporttúra az a continental család szerintem. Itt az 1ik sárcnak fzr600 on ez van és ömlő esőbe 130-140el jöttünk haza pécsről. darabja 18-22e között mozog az elsőnek 20-25 a hátsó ha jól emlékszem. De a többiek is remélem hozzászólnak majd.

conti
kössz a segítséget......
jaa
ez a változat kevésbé romantikus
Neem. Ez a fotózzál már baszod, mert qvahideg van oszt mennyünk innen a picsába. Előszezon, és frissen volt feltöltve a medence. Rohadt hideg volt a víz.
peace
ez most véletlenül igaz
ez a mosolyt úgy hívják: Na kell még valami kicsi csíra?
(bocs )