Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy osztogatjátok a lányokat, mintha nem mindegyik az Én kegyeimért versenyezne...
hőmérőgomba, kapcsoló bekötése ventihez, exup ellenőrzése, fagyálló - hűtővíz ellenőrzés - reload. Azt hiszem csak ennyi. most, hogy nem látom magam előtt, így nem tudom. Kuplungra rá tudtál nézni? ott beszéltünk még a rugókról - lamellákról, ilyesmik.
Na vége a melónak.
LEgyetek jók ! Húzok. Összeszedem a csajszit, oszt go home.
Otthonról jelentkezek. Csáááá
Agy helyen PUPU! Csak agyhelyen ! Ezt nekem :
Na igen. Férfisors.
Van egy Bódi Szilvis poszterem. Egy olyan szép nagy fajta.
Nem kapta meg a garázs ajtóra a felszállási engedélyt.
Helyette Ferrari van, meg Labo, meg Porsche, meg..... (volt trabi poszterem is, de a költözés áldozatává vált. )
Én is mert engem meg az asszony a konyhából! (annak idején is megkaptam a Kingaposzter ötletemért a beosztásom)
Na igen.
Nono! Egyrészt még nem vörös, másrészt démon marad!
NA én le is szállok Vikicicáról mert meglát pesten a heverjaival vagy kivel a sünökkel és agyon vernek.
Akkor neked adom Vikit te meg nekem a vörös démont .
Senni pénzért nem mondanék le róla . És nem a kor számít kisgyerek, többet teljesítek mint egyes mai 20-25 éves kiskölök. . .
De buta vagyok. Az a szép szőke leányzó akit nem érdemelsz meg. Így már megvan. Nemvagy kicsit öreg Vikihez? Korban hozzám közelebb áll.
Elvitték a fehér kerekem leszedik légkulcsal a tárcsát róla.
Az én asszonyom azaz jelöltem
A Sanyi lánya
Ki az a Viki ?
Viki is azt mondta hogy jó volt!
Tudom,csak szívóztam
Jajj már!
Kinga csak kibírt volna annyit hogy odaérjetek, aztán ott már várta volna ábrus kényelmes kanapéja!
Csatlakozom! (és álljuk a söröd)
Ábrus. Thomas kocamotoros most látom csak olyan mint a foteldrukkerek, beszélnek a fociról de csak otthon a tv-be nézik.
Hát ezen könnyen segíthetünk a Kingát mi motoroztatjuk hidd el élvezni fogja, te meg maradj otthon és sörikézzél.
Őszinte leszek. Én akkor motorozom ha kedvem van, és csak addig amíg élvezem. sokszáz km-t nem tudtam volna élvezni, ráadásul Kinga is szenvedett volna. Nem vállaltam be.
Így is elő-elő fordult a nyáron, hogy egy jó hideg sört többre értékeltem, mint 40 fok melegben, full protektorban gurulni 60-70 km-t.
Ezt mi sem tudtuk, sőt még emre is titkolja.
Azt senki sem vitatta hogy ott voltál-e.(figyelemelterelésnek meg elhoztad Kingát)
Csak ugye az jött motorral akit nem riaszt meg pár csepp eső és 10 km-nél nagyobb távolság.