Csá mindenki!
Na, úgy néz ki, elmarad a szerdai Pestre menés. Hálisten!
Holnap reggel megyek az RMS-be. A Ber-Mot-ba csak dugattyústól tudtak volna csapszeggel, görgővel adni gyűrűt.De nekem nem kell minden. . . .
Kis szerencsével szerda d.u. már gurulhat a robogó. Rakom össze mire kell nagyon figyelni? Van új tömítés szett. Kell még valami csumiz rá pluszban? A csapszeg biztosító gyűrűit visszatehetem, vagy szerványoljak újat?
Azért kérdezem mert a tiéd gyorsan megvan, csak azt mondtad hogy ráér.
Eddig potiéval foglalkoztam, mert a tiédet tudom csinálni ha esik a hó, de potiéval menni akkor már kicsit macerás lenne.
De szóljál ha van valami konkrét elképzelésed hogy ekkorra vagy akkorra jó lenne, mert akkor úgy tervezek vele.
Akik nekünk küldték, én meg ha úri kedvem úgy tartotta, továbbküldtem németbe, aztán ha visszakaptam, egyszer sokára, és nem felejtettem el túlságosan, talán beraktam a megfelelő dobozba, és vissza nagyker, kisker meg a paraszt a végén.
De minek Neked az a blokk...nem értem. Mennél vele 2x a tél alatt benn a stúdióba, oszt annyi. De én nem szólok bele, ábrus úgy csinálja, ahogy ideje engedi, ahogy kedve tartja.
Ez a csak nyugodtam tudod hogy ráért ne emlegesd mindig mert addig nem kezd neki az enyémnek míg a tied el nem készül. Mondjuk ha felcserélte volna a sorrendet akkor az enyém már kész is lenne talán .
Na, úgy néz ki, elmarad a szerdai Pestre menés. Hálisten!
Holnap reggel megyek az RMS-be. A Ber-Mot-ba csak dugattyústól tudtak volna csapszeggel, görgővel adni gyűrűt.De nekem nem kell minden. . . .
Kis szerencsével szerda d.u. már gurulhat a robogó. Rakom össze mire kell nagyon figyelni? Van új tömítés szett. Kell még valami csumiz rá pluszban? A csapszeg biztosító gyűrűit visszatehetem, vagy szerványoljak újat?
meg van kb 1cm rinyacsíkom is
Eddig potiéval foglalkoztam, mert a tiédet tudom csinálni ha esik a hó, de potiéval menni akkor már kicsit macerás lenne.
De szóljál ha van valami konkrét elképzelésed hogy ekkorra vagy akkorra jó lenne, mert akkor úgy tervezek vele.