Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kék drótot vágd el! Ja, nem nem a pirosat, pirosat. . .
Én azt kérdeztem, hogy mennyit kapnék érte?
Csá mindenki!
Na, úgy néz ki, elmarad a szerdai Pestre menés. Hálisten!
Holnap reggel megyek az RMS-be. A Ber-Mot-ba csak dugattyústól tudtak volna csapszeggel, görgővel adni gyűrűt.De nekem nem kell minden. . . .
Kis szerencsével szerda d.u. már gurulhat a robogó. Rakom össze mire kell nagyon figyelni? Van új tömítés szett. Kell még valami csumiz rá pluszban? A csapszeg biztosító gyűrűit visszatehetem, vagy szerványoljak újat?
Na itt a PC, elkezdem összerakni. Jó tanácsok?
180-190 ha nyelezed
Sziasztok! FZ400-as alkatrészigény van? Mennyibe menne el ez a gép, így ahogy van? Üdv; Zoli
Tessék dönteni azt a motort!
olyan még nem volt
meg van kb 1cm rinyacsíkom is
Azért kérdezem mert a tiéd gyorsan megvan, csak azt mondtad hogy ráér.
Eddig potiéval foglalkoztam, mert a tiédet tudom csinálni ha esik a hó, de potiéval menni akkor már kicsit macerás lenne.
De szóljál ha van valami konkrét elképzelésed hogy ekkorra vagy akkorra jó lenne, mert akkor úgy tervezek vele.
No mentem a gépért!
Azt a sajátomra értem, így is beszéltük meg, de ígérem többször nem mondom
Nem akarok mintát csak legyen szép fekete. az idomot ami nem sok lesz rajta 1enlőre nem festem majd ha 1be lesz a motor és látom az összképet.
Majd ha a mester azt mondja kész és el lehet hozni. . Nem sürgetek én senkit, csak a Poti mindig ezzel a ráérsz nem kell sietni dumával .......
Bocsánat csak blokkról van szó,idomot nem festesz?
nero-val tudok win 7 ultimate boot dvd-t írni?
Valami jó mintát is akarsz rá?Konzultálj Róbertgidával.
Egyszerű! Mikor szeretnéd elvinni?
Le is akarom festeni a blokkomat szépen tavaszra
Pupu neked igazán ráér,tudsz te anélkül is motorozni!
Akik nekünk küldték, én meg ha úri kedvem úgy tartotta, továbbküldtem németbe, aztán ha visszakaptam, egyszer sokára, és nem felejtettem el túlságosan, talán beraktam a megfelelő dobozba, és vissza nagyker, kisker meg a paraszt a végén.
Tavaszig úccsemegyel, akko eladom 350ér a majestit, pumi is kivérzik kellőképpen, és kettőér elhozom xd
De minek Neked az a blokk...nem értem. Mennél vele 2x a tél alatt benn a stúdióba, oszt annyi. De én nem szólok bele, ábrus úgy csinálja, ahogy ideje engedi, ahogy kedve tartja.
Ez a csak nyugodtam tudod hogy ráért ne emlegesd mindig mert addig nem kezd neki az enyémnek míg a tied el nem készül. Mondjuk ha felcserélte volna a sorrendet akkor az enyém már kész is lenne talán .