Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig tényleg szép
imigyen?
Na azt hiszem kész a Tímeja gépe. Valamikor át kell már csak vinnem, de hogy-hogy..azt nem tudom
Szeva Sanyikám! Igen, már vagy fél éve, ha nem több mondjuk nem tudom, hogy gondolja, hogy ennyiért el tudja majd adni, de hát drukkolunk neki!
már legalább fél éve
Nicsak má! Csontkovács árulja a bringáját!
Csontkovács
Sziasztok! Hű de jót futottam fent a hegyen! Nagyon szeretek felmenni,egy lélek sem jár most arra. Hétvégére havat is mondanak,akkor majd előkerül a bringa!
baszki, inkább mutogass
Míg nem kő dolgoznillya
amire szükséged van.
első nem tudom mire jó, nem szoktam ilyet használni winamp helyett media player, vlc mindent lejátszik, antivírus - spybot kilőve NOD32-vel, get data cuccmi meg nem kell mert ez már xpressrecovery2-es alaplap azért köszönöm ám emre!

most jönnek a játékok majd.
partition wizard
winamp
W7 kodek pack (a vlc player nálam akadt)
antivirus, spybot search&destroy
get data back for NTFS (épp most ment el közel 250Gb a gépemről )
Milyen progik kelleneke egy gépre:

VLC player, MSN, Irfanview, total commander+winrar, firefox, office, adobe reader. ennyi, nem?
Áááá, azon már bőven túl vagyunk, 10 nap múlva leszünk 4 éve együtt, csak azért nem lakunk együtt, meg nincsenek gyűrűk, mert nincs rá keret.
Na,majd ha "odaszokik" akkor lehet,hogy átkozod a napot ,hogy megcsináltad
"- Szívem,gyere ide mellém-" ,
"-Neeem most éépppeeen WARozok-"

Reggelt. 2-ig nyomtam, most meg már megint itt ülök 1 órája. Az ember mit nem tesz meg a szerelméért...
Nézd má' milyen háttérképe van!
Ha nem kellett volna idén 160 rongyot a mocira költeni,már nekem is hatmagos gépem lenne.Sőt, költenem kell a gépre is,mert lehalt a DVD íróm,pedig a karácsonyi ajándék pénzből akartam nyomatékkulcsot venni.Dehát ember tervez,az élet végez!
Az enyém csak ilyen szar. De nemsoká jön e8600 bele és akkor tökéletes lesz.
Reggelt
Jó reggelt! Ha nem esik akkor csak jó lehet,addig se ázok el még beérek suliba
Jó reggelt! Na végre nem esik!
Nah jó éjt Pár óra aztán suli van
Gondoltam, hogy a vga lesz a gyenge pontja a gépnek, majd tavasszal erősítünk rajta. Azért a többi érték igen csak szép!