Nem tudom ha gyorsan megvan akkor minél hamarabb mert akkor tudom mennyi pénzem marad karácsonyra különben is esni fog a hó a héten ja és akkor a Sanyi el is tudná nekem hozni 5én De én nem sürgetlek ahogy időd engedi de komolyan
A piacon 500Ft-ért tudsz venni, még elemet is adnak hozzá! Sajnos nincs hátsólámpám, de ha jó tuaregről haveromnak van, a Pegasot pedig valszeg nem bontok meg, mert Vaterán ocsón vannak az alkatrészei...
Úgyis bontasz. Kén valami hátsó lámpa az RX-emre. Elég csupasz szegény nélküle. ÓCSÓ KELL. A lényeg nem lőjön le vele a rendőr ha meglát. (bár ahogy most kinéz. )
Ha jó a főtengely és mindent rendben találok akkor a henger megfúratom, veszek bele egy dugót, összerakom a rendes külön olajzással és hadd menjen... Bontásra vettem, de lent vannak az árai... Egyben szerintem adhatnának érte 170et... Most 110ért árulom.
Indító hibásan vettem 98ba el is hozták, de nagyon kicsi benne a kompresszió, most nézegetem a dugókat, lehet meg kéne csinálni. 20-30-ból össze tudnám pakolni....
ne törj bele semmit
Nagyvenyim Fő u., Bocskai u., Kölcsey u. 2010.11.26 08.00-13.00 lesz tervezett.
Egyébként meg:
Há írjál már róla valamit, mert így csak a MÉH -be tudjuk az árát... Az meg karcsú.