Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most adtam el kettőt is MTX-ről, szóval nekem most nincs, olcsóba nem tudok így fejből, nézegesd a Vaterát, ott vannak furcsaságok...
Van egy Riga lámpám, ha gondolod?
De az volt baszod mert dobtak be papírt. (meg lesz még egyszer)
Csak jó minőségű olajat használj, és a nyomattékulcsról ne feledkezz meg.
Pénze marad. Nálad, mi?
Sok szerencsét
ne törj bele semmit
Pénzed az marad.
tökmind1 milyen. Olcsó legyen
Nem tervezett volt. . .
Nagyvenyim Fő u., Bocskai u., Kölcsey u. 2010.11.26 08.00-13.00 lesz tervezett.
Egyébként meg:
Nem tudom ha gyorsan megvan akkor minél hamarabb mert akkor tudom mennyi pénzem marad karácsonyra különben is esni fog a hó a héten ja és akkor a Sanyi el is tudná nekem hozni 5én De én nem sürgetlek ahogy időd engedi de komolyan
A piacon 500Ft-ért tudsz venni, még elemet is adnak hozzá! Sajnos nincs hátsólámpám, de ha jó tuaregről haveromnak van, a Pegasot pedig valszeg nem bontok meg, mert Vaterán ocsón vannak az alkatrészei...
Az lehet érdekelt volna.
Hát egy 650-es tényleg többet érne...
Úgyis bontasz. Kén valami hátsó lámpa az RX-emre. Elég csupasz szegény nélküle. ÓCSÓ KELL. A lényeg nem lőjön le vele a rendőr ha meglát. (bár ahogy most kinéz. )
Ja, ezt nem neked szántam. (neked ezt mert nem volt villany egész délelőtt)
Ha jó a főtengely és mindent rendben találok akkor a henger megfúratom, veszek bele egy dugót, összerakom a rendes külön olajzással és hadd menjen... Bontásra vettem, de lent vannak az árai... Egyben szerintem adhatnának érte 170et... Most 110ért árulom.
Nem köszi nem erre gondoltam. Több mint 500 cm3 hiányzik belőle.
Értem én hogy egyszerű, de pénzt szeretnék belőle, vagyis nyerni rajta, nem használni, merész az a 125/50... HmHm, nem tudom mi legyen...
1 hengeres 2T. Egyszerű mint a faék. Komplett blokk felújítás 30 körül megállhat, a gép pedig szép. Szerintem érdemes rendberakni.
Indító hibásan vettem 98ba el is hozták, de nagyon kicsi benne a kompresszió, most nézegetem a dugókat, lehet meg kéne csinálni. 20-30-ból össze tudnám pakolni....
Mi van azzal a Pegasoval?
Én is erre gondoltam, a rendszáma meg van, de ideiglenesen kivonva, vagy mi... Kihagynám... Kösz szépen! Üdv
Ha rendszámos akkor max.120-140e (ha szerencséd van, ugyanis elég szarul néz ki és ilyet nemigen szoktak megvenni)
Nem tudok róla semmit, csak el tudnám cserélni a hibás pegasomra, meg rá kéne toldanom 50-et. 200 sok lenne érte?
Poti balfasz!
Há írjál már róla valamit, mert így csak a MÉH -be tudjuk az árát... Az meg karcsú.