Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az FZR mellé, vagy helyette?
Mind a kettő itt van tőlünk 10-15 km-re.
Jelenleg ezek vannak a célkeresztben: link
és link
Áhh értem. Igaziból akkor az a gond, hogy mi a picsának van rajta hdmi csati, ha úgysem tud lejátszani HD filmet. Azért, hogy rátudd kötni a nagy tv-dre és tudj azon filmezni NEM HD filmeket
Nekem 2,6 volt a processzor miatt.
Mivel BMW K 100 az alapja ezért alapban király! (gyerekkorom óta nézegetem de aaannnyira drága )
De KÉNE! (240-et megy)
A laptopomat
Épp ma du. néztem
Nekem vga csati is van a TV-n, csaképp a lapos nem hajlandó 720 p-nél nagyobb filmet lejátszani. Csövi is erre gondolt. Nem tud lejátszani a gép HD filmet, amihez jó lenne a HDMI csati.
Egyébként ha a nagyméretű HD filmet akarod, a tömörítetlen lejátszani, akkor megy... de ki a tököm tölt le azért egy 40 gigás 1,5 órás filmet. a tömörített HD-hoz meg ez a szar gyenge.
Nekem megvan az Elit alakulat 1080 P-be. Nemtoom megnézni.
Vagy egyből a DVD-ről nyomja a HDMI-re?
Az odáig rendben van, de ha szar a kártya, akkor szar jelet ad ki, és akkor tök mindegy, hogy HDMI-n, vagy három és feles jack csatin jön ki a cucc, nem?
Az arravaló, hogy ha mondjuk megnéznél egy jó minőségű filmet, akkor össze tudod dugni a (HDMI csatin keresztül HDMI kábellel) a 2313210 cm-s tévéddel, és még ott is jó lesz a minőség!
Azt nem értem, hogy ezen van HDMI csati. Akkor az lószart sem ér, ha ilyen szar a video kártya? Vagy az megkerüli a kártyát? Vagy hogy van ez...
Vagy csak Bill Gates szopat minket.
Ezzel akar rávenni, vegyél új vasat, hogy a szutyok ringyóz ami zabálja az erőforrást, menjen.
Szerintem az lehet, hogy ráfrissítettél...vagy lehet, hogy azóta mióta megvetted sokat fejlődtek a hardverek, viszont az index maradt ugyanaz. Szóval gyengébb lett a vasad
A milyenket megse tudja jeleníteni.
én nagyon sokáig xp sp3-at használtam, jó volt...de most a win 7-et semmiféleképp se cserélném le.
Nekem sincs! XP prof.
Nemtom. Biztos valami beterheli
na, nekem még élményindexem sincs
Win XP
egy ekezet lemarad te masolo
de ez hogy?
Nah, frissítettem az élmény indexemet, most már csak 3,6
telihold
mindenki megzavarodik kicsit ilyenkor