Áhh értem. Igaziból akkor az a gond, hogy mi a picsának van rajta hdmi csati, ha úgysem tud lejátszani HD filmet. Azért, hogy rátudd kötni a nagy tv-dre és tudj azon filmezni NEM HD filmeket
Nekem vga csati is van a TV-n, csaképp a lapos nem hajlandó 720 p-nél nagyobb filmet lejátszani. Csövi is erre gondolt. Nem tud lejátszani a gép HD filmet, amihez jó lenne a HDMI csati.
Egyébként ha a nagyméretű HD filmet akarod, a tömörítetlen lejátszani, akkor megy... de ki a tököm tölt le azért egy 40 gigás 1,5 órás filmet. a tömörített HD-hoz meg ez a szar gyenge.
Nekem megvan az Elit alakulat 1080 P-be. Nemtoom megnézni.
Az odáig rendben van, de ha szar a kártya, akkor szar jelet ad ki, és akkor tök mindegy, hogy HDMI-n, vagy három és feles jack csatin jön ki a cucc, nem?
Az arravaló, hogy ha mondjuk megnéznél egy jó minőségű filmet, akkor össze tudod dugni a (HDMI csatin keresztül HDMI kábellel) a 2313210 cm-s tévéddel, és még ott is jó lesz a minőség!
Szerintem az lehet, hogy ráfrissítettél...vagy lehet, hogy azóta mióta megvetted sokat fejlődtek a hardverek, viszont az index maradt ugyanaz. Szóval gyengébb lett a vasad
és link
De KÉNE!
Egyébként ha a nagyméretű HD filmet akarod, a tömörítetlen lejátszani, akkor megy... de ki a tököm tölt le azért egy 40 gigás 1,5 órás filmet. a tömörített HD-hoz meg ez a szar gyenge.
Nekem megvan az Elit alakulat 1080 P-be. Nemtoom megnézni.
Ezzel akar rávenni, vegyél új vasat, hogy a szutyok ringyóz ami zabálja az erőforrást, menjen.
Win XP
mindenki megzavarodik kicsit ilyenkor