A kényelem.
Asszony is könnyebben mászna fel hátra, tovább nyugton is maradna és hozzám is közelebb áll a nyugodt cirkálás mint a "jöjjön tempót" üzemmód. Gondoltam rá hogy elpasszintom Frét de tavasszal még belemegy a házba 6-700e és erre nem jutna már kiegészíteni.
Szóval egy szezonra még biztos marad.
A keresztfiaim gépét ami 1 p4es rákötöttem a plazma tvre van benne egy 1000éves 128megás videókari van 1 olyan monitorkábelem aminek mind a 2 vége olyan mint a vga nak a csatija csak az volt a gond a legkisebb felbontásba kellett a vgat állítani mert nem tudta 1024x768at megjeleníteni a tvn csak 640x480ba.
Ne ádám magyarázza már, én se beszélek olyanról amihez nem értek De nagyon jó lenne, majd korán lemegyek és egész nap tudsz okítani, meg elgurulunk valami jó kis kajádába, eszünk-iszunk egy jót. JUJDEJÓJUJDEJÓÓÓJUJDEJÓÓÓÓJUJDEJÓÓÓÓÓÓ lesz
Sosem állítottam hogy az FZR a legjobb amit szeretnék, de egyenlőre ez van.
Asszony is könnyebben mászna fel hátra, tovább nyugton is maradna és hozzám is közelebb áll a nyugodt cirkálás mint a "jöjjön tempót" üzemmód. Gondoltam rá hogy elpasszintom Frét de tavasszal még belemegy a házba 6-700e és erre nem jutna már kiegészíteni.
Szóval egy szezonra még biztos marad.