Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felejtsd el amit írtam.
Nameg nyilvánosságnak szóló kell. az, hogy mi az ágyban hogy szólítjuk egymást, az más kérdés.
Nem tudom merjen-e érdekelni.
Ezt nem akarom leírni itt mindenki előtt mert lehet hogy kellemetlenül éreznéd magad úgyhogy ez maradjon köztünk, téged (annyira amennyire) megismerve az eddigiek alapján nekem egyetlenegy szó ugrik be rólad amit komolyan úgy is gondolok a tulajdonságaid alapján (kivételesen most nem hülyéskedek ezt most halál komolyan mondom) ez a szó a:............ (ha érdekel leírom)
Akkor? arnold? xd
Passzolna ha feleennyi idős lennél. (komolytalan)
Hozzá ne merjél nyúlni mert : !
A többiek azért alakítgatják mert azoknak már úgy is mindegy, sosem lehetnek olyanok mint ami most jött ki a gyárból. (csöviné sem piszkálja a gépét mert úgy szép ahogy van )
Na még négy karika! És vége a hétnek! Hű de dolgozik ma mindenki.
tudom
Dezső a kölyök !
Prillinger Hungária Kft.
7400 Kaposvár Jutai u. 16.
Varga Imre r.
Az lesz a becenevem, h "a kölyök"! Hm?
Mentem vissza dolgozni. Sziasztok!
Szia! Tök jó Nektek ebből a szempontból. A Vicus is pedagógus.
A többiek olyan szépen alakítgatják a vasukat,legszívesebben én is tetetnék rá valami szép szint,csak a mostani is nagyon szűzies. Az idomokkal semmi bajom.
aztán tavaszi...
utána meg nyári
sziasztok

nekem lesz téli szünetem
Decemberben lesz olyan hét amikor a hétvégém péntektől -hétfőig tart. Sajna viszont tolom a két ünnep közt.
Nem csúnya
Csak másabb. . .
Mákos. Jó máá neked, hogy pénteken nem melózol.
Nézegettem a fotókon a szögletes lámpát a motoron,szerintem nem csúnya. Pupu fülembe tette a bogarat vele tegnap.
Szia! Voltam szaladgáltam 1-et,aztán most még egy fél órám van a melóig. Holnap már nekem hétvége,nagyon várom.
Véégre valaki! Szia Sanyi !