Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Sztem nagyon nagy arc ez a srác! Jól nyomja.
Miért nem szabad férfi tanácsadókat alkalmazni női magazinokban:

Kedves Jani!
Remélem, tudsz rajtam segíteni! Egy nap otthon hagytam a férjemet a tévé előtt és elmentem bevásárolni. Talán 2 kilométerre járhattam a házunktól, amikor az autó motorja hirtelen leállt és nem tudtam újra beindítani. Visszamentem a férjemért, hogy segítsen, és máig sem tudom felfogni a látványt, ami fogadott! A férjem a szomszéd lányával hempergett az ágyban! Én 32 éves vagyok, a férjem 34 a lány meg csak 19! A férjem beismerte, hogy már fél éve találkozgatnak! Nem tudom, most mihez kezdjek, kérlek, segíts!

Kedves Magdi!
Annak, hogy ilyen rövid távolság megtétele után leáll az autó motorja, több oka is lehet. Először ellenőrizd, nem dugult-e el az üzemanyagtömlő. Ha tiszta, ellenőrizd az összes vezetéket ami a motorhoz vezet. Szintén ellenőrizd az összes kábelt is, nincs-e valamelyik elszakadva. Ha a probléma még mindig fennáll, nézd meg, nem hibásodott-e meg az üzemanyag szivattyú és kap-e a motor rendesen üzemanyagot.
Remélem, hogy tudtam segíteni!
Jani
ja, nekem sem tetszett, hogy nem volt cuncipció, de jövő héten csak figyeld meg, ha vérnek is kell folynija, rend lesz!
Aluggyá!
Én belehallgattam este, és rákellett jöjjek mivel életembe még személyesen nem beszéltem Dezsővel, lövésem sincs melyik hanghoz ki társult.
Ádám ezt a legeslegjobb építő szándékkal mondom: hallgassátok vissza a műsort és gondoljátok végig (lehetőleg együtt) hogy milyennek érzitek kívülállóként és főleg, amiről beszéltetek abból tényleg az jött-e ki amit mondani akartatok. (érezni lehetett hogy még nagyon nem volt összerakva a műsor)
Ezt azért mondom mert tudom hogy milyen ott ülni és visszahallgatva szokott jönni az érzés hogy: úúúú basszus ez én voltam? (pedig ott a műsorban tök jónak tűnt minden)
Minek? Nem vesztettél semmit.
Jó reggelt mindenkinek!
Körepálinkást!valaki felvette Adam riportját?Én nem voltam gépközelben.
Reggelt !
na ez is megvót. jövő hétre készülünk is, jü témával, érdemes lesz hallgatni
NA elteszem magm holnapra.
Jó éjt!
köszi, de csóróság van. A pda telót elpasszolta, most keres valami mást helyette. Egyébként vodás...
Lehet odaadom neki a Mio a701-et
nokia 6300 tmobilos. Ha érdekli.
mi?
Mentem éjszakára.
Ma nem sokat.
Hallgassátok Ádámot:Cindirádió (bár a téma nettó baromság)
vasn egy 6300 öcsédnek ha érdekli.
Hopsz szasz nektek is.
Tavasz, ha addig meg nem gazdagodok
Mizu? Mikor mész ismét a seregbe?