Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu mesélj,hogy áll a farkad,azt ígérted ma foglalkozol vele.Mármint a motor hátulja!
Ki a f@szomat érdekel a kondás parasztoknál mi folyik már kezd 1 kicsit idegesíteni ez a dolog.
Potié alakul de pupuét lehet hogy beledobom a kútba.
Hagyjuk már azt a témát már megint Poti hülyesége miatt baszakszunk 1mással.
a megoldás itt is, mint sok helyen, az odafigyelés és tolerancia kettőse lenne.
Amúgy sporteszközzel közterületen míg nem rongálok, a kurva anyja szóljon. az meg, hogy ilyesztős, meglehetősen szubjektív. nameg a sok köcsög mammert basznák agyon a szabály szerinti helyszíni bírsággal, a mikor a madaraknak kiszórnak fél kiló morzsát.
Ne zavarjuk még ezzel most kelt fel elbóbiskolt a mézes fahéjas mákos lekvárospalacsintás langyos tejecskéjétől
. . . .
Ábrus tájékoztass,hogy állsz Poti úr motorjával,és Pupu úr blokkjával?
Basszák meg!
Bizony itt keményen megsértették a gyerekek a személyességi jogokat. Hozzájárulás nélkül tettek közzé felvételeket amiért nagyon sokat fizethetnek majd.
Mondjad csak,ne kímélj!Gondolom előtted is gurulnak lefelé a lejtőn!
Érdekel valakit a véleményem a témával kapcsolatban?
Utóiratban,voltak ott komoly fenyegetések is,egy rámenősebb ügyvéd abból is csinos ügyeket tudna csinálni.
Hát nehéz igazságot tenni,mindkét félnek jogos igényei vannak,csak egy zsúfolt városban igazándiból nem talál senki jó megoldást.este nyolc óra után jogos a csendháborítás,addig az ügyeletes nem küldd ki járőrt,ha persze a srácok vadulnak,kergetik a járókelőket,arra már rámozdulnak,veszélyeztetés,vagy garázdaság címen.A másik oldal meg magánterületet,(piac,múzeum) kivéve nem lehet elzavarni senkit,meg az meg személyi szabadság korlátozásába ütközik,ehhez csak rendőrhatóságnak van joga,annak is csak jogi feltételekkel.Itt Szeged főleg a rakparton szoktak gurulni,azért meg nemigen háborgatják őket.Meg a Szegediek okosan csinálják,mire valaki rájuk támadna,odébb állnak.
felállt a mogyoród a hangra mi? neked nincs ilyen jó hangod
Engem pupu bömbölő motorja zavart nagyon, mikor elszáguldott itt a belvárosban!
Mivel tudom, h én is zavarhatok másokat, elég sokat elviselek. annyi, h ne kúrják szét a teret. amit úgy lehet, h van olyan rész, ami bírja.
ja te vagy a legkisebb testvérünk mindig azt kapják el előbb, de övé a királylány és a fele királyság....
Én most konkrétan erről a videóról beszéltem, mindenki az öregekért sírt...na téma lezárva részemről. A baszogatásomat, meg az oltogatást meg másnak nyomhatod...gondolkozzál el azon, hogy ha nekem írsz valamit az mindig valamilyen leszólás...
Mert nem csak a nyugdíjasokat zavarja hanem azokat az embereket is akik ott dolgoznak..... és akik éjjel dolgoznak azokkal mi van? Miért dolgozik éjjel? hogy ne halljon éhen....
f@sz monyinyi.....
Ez is igaz, kommentbe megírtam. Az ilyen helyeket hanyagolni kell, de a lakótéren a parkba miért ne lehetne. 2-kor zavarja a nyugdíjasokat akik aludnának? Faszé' alszik délután 2-kor...
Olvasd el a hozzászólásom a videó oldalán gondolom rájössz hogy melyik az enyém, voltam én is a másik oldalon...