Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért mikor megszülettél beteg voltál, hogy kórházban voltál?
jo,ha egy 20 kilos kalapaccsal rabasznak a fejemre,biztos,h betorik.nem azt mondtam,h mindentol megved,de talan megis van benne vmi,h a kalciumban gazdag tej er vmit.
amugy meg mindig hetero vagyok
ennek a 99% nálunk van
Na, megnézném mit csináltál volna, mikor a nyílt kettős lábszártörésem történt. xd csak leporoltad volna a sípcsontod? te, mucsai tejminátor, te. (csak poén, tudod, h imádlak)
Kár,látványos lesz!
http://youtu.be/gVLqOus2_4E
Szakik sony playsation 3 ra lehet rakni linuxot.
Na a kérdés a linux alatt ugyan úgy tudok torrentezni, netezni, filmezni?
A Hoppkins nem jön mert abba mit újravesznek nincs benne
Pupu akkor sietniük kell,mert már az előzetes is megjelent!Kérj dedikációt!
Ja és sose ittam tejet szóval nekem senki ne mondja tej élet erő egészség. Nem amiatt nincs semmi bajom mert iszok, hanem azért mert nem iszok.
Én csak akkor voltam kórházba mikor megszülettem meg eltörtem az ujjam hogy tudjak motoros találkozóra menni meló helyett. És én pesti gyerek vagyok nagyobb a veszélytényező és semmi bajom világ életembe orvos múltkor megkérdezte az utcán mi van velem azt hitte meghaltam mert hogy 13 éve nem voltam nála
lehet,h kiskorodban nem jo cicibol szoptad:)
en falusi kolok vagyok/voltam,nalunk alap a tej. es erdekes modon egesz eddigi eletembensemmim sem tort el.pedig voltak durva baleseteim.tel vagyok vagasnyomokkal,kutyaharapassal,tobb agyrazkodason is tul vagyok,de torni meg csontom nem tort.pedig egy lada is odacsutka mar a huvelykujjam- izombol.
De én úúútálom a tejet már a szagától is öklendezek.
en napi fel liter tejet tuti megiszok.
olyat meg ne mittam.este kiprobalom:)
Na bakker holnap jönnek vissza a Hoppkinsék elkezdik építeni újra az 1ik díszletet mert elrontottak valamit az kemény lesz most nekem.
Sanyi 5.e vasárnap nem szombat én az hittem szombat .
mind1 akkor szombaton ugrok haza mikulásozni törpékhez.
Maga kért ébresztést reggel fél 7-re?

Húzzon bele, 8 elmúlt!
huh, kicsit visszabóbiskoltam
Kellemeset Te FZR-ek mester embere! He-he
Mert? Mert világítok? Na igen, nekem harmad annyiba kerül a villany egy bizonyos fogyasztási küszöbig.
Mondjuk mostanában heti szinten 2litert én is elfogyasztok a kávéba és a pudingba ami kell.
tejecske . .
Kb 2 órát tudtam aludni. (de mindjárt pótolom a többit, már melegszik a mézes-fahéjjas tejem )
De korán keltél