jo,ha egy 20 kilos kalapaccsal rabasznak a fejemre,biztos,h betorik.nem azt mondtam,h mindentol megved,de talan megis van benne vmi,h a kalciumban gazdag tej er vmit.
amugy meg mindig hetero vagyok
Na, megnézném mit csináltál volna, mikor a nyílt kettős lábszártörésem történt. xd csak leporoltad volna a sípcsontod? te, mucsai tejminátor, te. (csak poén, tudod, h imádlak)
Én csak akkor voltam kórházba mikor megszülettem meg eltörtem az ujjam hogy tudjak motoros találkozóra menni meló helyett. És én pesti gyerek vagyok nagyobb a veszélytényező és semmi bajom világ életembe orvos múltkor megkérdezte az utcán mi van velem azt hitte meghaltam mert hogy 13 éve nem voltam nála
lehet,h kiskorodban nem jo cicibol szoptad:)
en falusi kolok vagyok/voltam,nalunk alap a tej. es erdekes modon egesz eddigi eletembensemmim sem tort el.pedig voltak durva baleseteim.tel vagyok vagasnyomokkal,kutyaharapassal,tobb agyrazkodason is tul vagyok,de torni meg csontom nem tort.pedig egy lada is odacsutka mar a huvelykujjam- izombol.
Na bakker holnap jönnek vissza a Hoppkinsék elkezdik építeni újra az 1ik díszletet mert elrontottak valamit az kemény lesz most nekem.
Sanyi 5.e vasárnap nem szombat én az hittem szombat .
mind1 akkor szombaton ugrok haza mikulásozni törpékhez.
amugy meg mindig hetero vagyok
http://youtu.be/gVLqOus2_4E
Na a kérdés a linux alatt ugyan úgy tudok torrentezni, netezni, filmezni?
en falusi kolok vagyok/voltam,nalunk alap a tej. es erdekes modon egesz eddigi eletembensemmim sem tort el.pedig voltak durva baleseteim.tel vagyok vagasnyomokkal,kutyaharapassal,tobb agyrazkodason is tul vagyok,de torni meg csontom nem tort.pedig egy lada is odacsutka mar a huvelykujjam- izombol.
Sanyi 5.e vasárnap nem szombat én az hittem szombat
mind1 akkor szombaton ugrok haza mikulásozni törpékhez.
Húzzon bele, 8 elmúlt!