Ja meg a másik. Gyerekem deszkéázik a főtéren. . . Megcsúszik, véletlen neki megy valakinek, és már alá is esett a villamosnak. Pöcsnek se kell annyi gyerek amennyi darabba a monyinyi vágja. . . .
Én kifejezetten nem szertném, ha a gyerekeim az utcán riogatnák az embereket mert deszkáznak, koriznak. A videóba csak belenéztem. A főtér, és közvetlen környéke. Tudod milyen szar érzés, mikor biciklivel, vagy deszkával, esetleg korival iszonyat tempóban egyszercsak közvetlen közel elhúznak. Hát a szívbaj kerülget. (lehet rossza a lekiismeretem )
Egyébként meg Debrecen egyik túrista látványossága a főtér. Nem valók oda. Hétvégén indul a díjszkivilágítás, és a vásár. Forralt bor, mézeskalács, kenyérlángos. Nyámiii
Èrdekelt volna a véleményetek...Sanyié kipipálva, tudtam, hogy sportember és ilyen jó szemmel fogja nézni! Pupu kipipálva, fotelfocista mentalitás szandi nem anyázol rájuk? Pedig azt is megjósoltam elôre!
Sanyikám nekem sokat mondták deszkáztam én is sokat régen. És lementünk a skála parkolóba este és nem volt gond vazze van mindenhol tecso oson obi baumax a leghátsó sarokba el kell menni a parkolóba ott a bizt őr se jön ki nem gyalogol az annyit.
Persze,érthető ez is,és igazat adok Neked is. De hát hová menjenek a gyerekek? Mindenhol azt mondják Nekik nem lehet! És azért megnéznélek majd Téged is,amikor a gyerekednek azt mondják ezek a vén prosztók,hogy menj a jó qrva.... hülyegyerek. Persze hogy egy idő után paraszt módon viselkednek,de nem csak Ők az okai ennek.
Sanyikám azért megnéznélek mikor egész nap vezetsz és délután mikor lepihennél nekiállnak ugrálni az ablakod alatt akkor te mit csinálnál? Ja semmit lemegy a lányod mutatja a plecsnijét és el van intézve így könnyű véleményt alkotni.
Egyébként meg Debrecen egyik túrista látványossága a főtér. Nem valók oda.
.
Addig tolod bele az anyagot míg jó nem lesz
Érdekes vidi, kommenteket is tessék elolvasni!